Galaxy A6 Plus apare pe site-ul Samsung înainte de lansarea oficială

Galaxy A6 Plus apare pe site-ul Samsung înainte de lansarea oficială

Seria de dispozitive Samsung Galaxy A se pregătește să primească noi membri. Galaxy A6 și Galaxy A6 Plus vor fi lansate în următoarele săptămâni.

În trecut, telefoanele din gama Galaxy A au încercat să se adreseze segmentului mainstream, cu un design atrăgător, finisaje metalice și o configurație hardware mai mult decât decentă. Dintr-un punct de vedere, acestea erau gadgeturile menite pentru cei care nu-și permiteau sau nu vroiau să investească banii într-un Galaxy S.

În viitorul apropiat, Samsung se pregătește să lanseze două noi terminale Galaxy A6 și Galaxy A6 Plus. Tocmai pentru că momentul în care vor ajunge în magazine este foarte aproape, nu este prima oară când un site local Samsung publică din greșeală o pagină de suport dedicată respectivelor dispozitive nelansate. De această dată a fost vorba de Samsung Polonia.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, polonezii au publicat o pagină de suport pentru un smartphone cu numele de cod SM-A605FN/DS. Cel mai probabil, aceasta este denumirea tehnică pentru Galaxy A6 Plus în variantă dual SIM. În ultimele săptămâni, am mai văzut în câteva contexte asocierea de caractere SM-A605FN.

Iminentul smartphone a fost deja certificat de câteva autorități internaționale, o procedură obligatorie pentru orice echipamente electrice ce urmează să fie comercializate în Europa, SUA sau China.

[readmore]

În urmă cu mai puțin de o lună, Galaxy A6 Plus a apărut pe site-ul celor de la Geekbench. În acel context, am putut vedea și un set complet de specificații hardware ale aparatului. Din câte se pare, va ascunde la interior o combinație între un Snapdragon 625 cu 4GB RAM. Sistemul de operare preinstalat este Android Oreo, mascat probabil de interfața proprietară a celor de la Samsung.

Galaxy A6 și fratele său mai mare, Galaxy A6 Plus vor ajunge în magazine în următoarele săptămâni în Europa, Rusia și Orientul Mijlociu.

Galaxy A6 details

Citește și: