Apar noi detalii despre seriile Samsung Galaxy A și M

Apar noi detalii despre seriile Samsung Galaxy A și M

Seriile Samsung Galaxy A și M, la care producătorul sud-coreean lucrează de ceva vreme, apar încă o dată pe internet, cu noi detalii despre specificații.

Samsung se descurcă bine pe segmentul telefoanelor flagship, dar acesta nu mai e suficient pentru întreaga divizie de telefoane mobile. Producătorul trebuie să își concentreze din nou eforturile pe telefoane ceva mai de buget, un segment unde marii rivali din piață deja au contribuții semnificative.

Noile serii de telefoane A și M au apărut în noi detalii pe internet recent, iar acum apar alte informații despre viitoarele smartphone-uri, care ar trebui să aibă prețuri mai accesibile. Conform zvonurilor, Samsung ia în serios posibilitatea de a oferi telefoanele în variantă albă chiar din ziua lansării. Totuși, ideea pare să fie mai degrabă limitată pentru seria A, care va fi ceva mai scumpă. Telefoanele M vor fi ceva mai ieftine și vor avea și o paletă de culori mai limitată.

Numele telefoanelor vor fi schimbate, de asemenea. Astfel, viitorul SM-M205F nu va cunoscut ca Galaxy M2, ci va fi Galaxy M20.

În mod curios, spațiul de stocare este mai mult decât generos pentru telefoane. Chiar și Galaxy M30, care este o variantă de buget, va avea ca opțiune de bază 64 GB de stocare, în timp ce vei putea cumpăra și o variantă de 128 GB, ca alternativă. Stocarea este similară cu cea de pe A50, care va fi un dispozitiv ceva mai premium.

Cel mai ”limitat” dintre telefoane va fi modelul SM-M105F, care va avea 16 sau 32 GB de stocare. Toate telefoanele vor fi dual-SIM, însă nu se știe dacă va exista și un slot de card separat, sau dacă acesta va fi ocupat de a doua cartelă.

Galaxy M va fi destinat piețelor în creștere din Orientul Mijlociu, Africa și Asia, iar noile A vor ajunge în Europa.

Citește și:
Sursa: gsmarena.com