Brevetul care îți arată că Samsung revine la copierea iPhone

Brevetul care îți arată că Samsung revine la copierea iPhone
16:30 16.04.2018

Samsung brevetează un nou design pentru viitorul smartphone care va avea crestătură în ecran, ca iPhone X.

Tocmai când credeai că Samsung nu are de gând să copieze acel decupaj din ecran specific iPhone X, iată că gigantul sud-coreean are deja schițele unui nou model foarte asemănător cu flagship-ul de la Apple.

Principalul atu al Samsung este displayul, iar compania a experimentat mereu noi metode pentru îmbunătățirea calității ecranului și pentru crearea unu raport perfect screen-to-body. Dacă Samsung Galaxy S9 te-a impresionat nu doar prin calitatea componentelor, ci și prin design, află că Samsung are de gând să împrumute, pe cale legală, designul lui iPhone X.

Biroul de brevete chinez Sipo a publicat pe 30 martie schițele unui nou model Samsung, pe care va apărea decupajul din ecran. Viitorul smartphone e foarte asemănător cu Galaxy S9 doar că se anunță a fi o versiune cu un ecran mai generos. Samsung recurge, în cele din urmă la acel decupaj pentru a obține raportul screen-to-body dorit și la o diagonală impresionantă.

samsung-notch-full

Deși decupajul este mai mic decât la iPhone X, este suficient de bine organizat cât să integreze camera frontală și senzorii. În schițe se mai poate observa că noului model Samsung îi va lipsi senzorul de amprentă și va fi, cel mai probabil, integrat în display. Din fericire, nu se renunță la slotul universal pentru mufa de căști, ceea ce înseamnă că smartphone-ul nu va fi o copie fidelă a lui iPhone X.

Schițele nu oferă decât vagi detalii de design, nu știm încă specificațiile tehnice. Totuși, este foarte posibil să aibă două camere, iar diagonala ecranului de 6,4 inci va entuziasma mulți clienți fideli Samsung. Decizia de a include decupajul în ecran va fi mai mult decât bine venită dacă va crește dimensiunea ecranului, în timp ce dimensiunile corpului telefonului rămân necshimbate.

Sursa: mspoweruser
loading...