05 iun. 2018 | 16:09

Companiile din România unde te angajezi pe cei mai buni bani

ACTUALITATE
Companiile din România unde te angajezi pe cei mai buni bani

Oamenii au criterii diferite în funcție de care ajung să spună că un job este bun sau nu. Unii mizează pe un salariu mare, în timp ce alții spun că mediul de lucru și oportunitățile de dezvoltare sunt componentele necesare unui „dream job”.

Indiferent de caz, mai jos poți să verifici care sunt cele mai bine văzute companii din România. Potrivit unui top întocmit de platforma Undelucram.ro, ING, HP Inc, EY, Microsoft, Honeywell, Lidl și Orange oferă cele mai bune salarii.

Topul a fost întocmit în funcție de voturile și opiniile exprimate de utilizatorii platformei. Acesta a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de către utilizatori (angajați sau foști angajați) și numărul de evaluări.

De asemenea, ei au votat și companiile care oferă cele mai bune oportunități de dezvoltare profesională.

Astfel, în domeniul IT, Microsoft a fost votată drept compania care oferă cele mai bune salarii, cât și cea care are cele mai bune oportunități de dezvoltare.

După aceasta, în rândul companiilor care oferă cele mai bune salarii din IT au fost precizate Oracle, IBM, Avira, iar pe locul cinci, Zitec.

În domeniul bancar, ING este compania cu cele mai satisfăcătoare salarii, urmată de Banca Comercială Română (BCR), Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și BRD Groupe Societe Generale.

În ceea ce privește telecomunicațiile, Orange a ieșit fruntașă, urmată de Vodafone, Huawei, Ericsson și RCS&RDS.

După cum am menționat mai sus, utilizatorii platformei Undelucram.ro au votat și firmele din România care vin cu cele mai bune oferte de dezvoltare. În domeniul IT, ordinea se schimbă puțin, însă în frunte rămâne tot Microsoft. După aceasta urmează IBM, Oracle, Zitec și Nobel.

Lucrurile se schimbă și la bănci, unde ING își păstrează poziția și este urmată de Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania și BRD.

Când vine vorba de telecomunicații, Vodafone este compania care oferă cele mai bune oferte de dezvoltare profesională, urmată de Orange, Ericsson, Huawei, RCS&RDS.

Aici poți consulta lista completă a angajatorilor de top din România.