Revolut lansează cardul care îți dă bani înapoi în Bitcoin

Revolut lansează cardul care îți dă bani înapoi în Bitcoin

Revolut lansează un card din metal care le va oferi înapoi clienților bani înapoi în monede tradiționale sau în criptomonede, precum Bitcoin.

Clienții primesc până la 1% din banii cheltuiți, în monede tradiționale sau criptomonede. Clienții Revolut Metal vor primi până la 1% cashback pentru toate plățile cu cardul efectuate în afara Europei, precum și 0.1% cashback pentru toate tranzacțiile din Europa, și vor putea alege să primească diferența în oricare dintre cele 25 de monede suportate de Revolut sau cele 5 criptomonede, inclusiv Bitcoin.

Cei care aleg cardul de metal contactless vor avea parte de schimb valutar nelimitat la cursul de schimb interbancar, transferuri internaționale gratuite, suport cu prioritate 24/7, și asigurare medicală de călătorie care include servicii de sănătate, dentare, precum și întârzieri ale zborurilor sau pierderea bagajelor.

De asemenea, utilizatorii vor putea retrage gratuit până la 2400 lei de la orice bancomat din lume și vor beneficia de un serviciu dedicat de concierge pentru a rezerva orice, de la zboruri la bilete pentru festivaluri.

„Lansarea Revolut Metal este un pas important pentru ca Revolut să genereze venituri suplimentare, în contextul în care pregătim lansarea unei platforme de trading fără comisioane, precum și extinderea pe piețele din America de Nord și Asia”, a declarat Nik Storonsky, fondator și CEO al Revolut.

Cei de la Revolut au anunțat în urmă cu ceva timp că se pregătesc să lanseze un serviciu prin care utilizatorii vor putea cumpăra acțiuni de la companii listate la bursă direct din aplicația companiei. Promisiunea este că utilizatorii vor putea avea acțiuni la Apple sau Alphabet fără a fi nevoiți să plătească comisioane la tranzacții.

Acestă mișcare ar putea aduce și mai mulți clienți pentru platforma de payment.

Utilizatorii care își doresc abonamentul Revolut Metal pot alege planul tarifar lunar, la un cost de 55 de lei, sau cel anual, în valoare de 500 de lei. Dacă îți dorești un astfel de card ar cam trebui să te grăbești deoarece disponibilitate cardurilor Metal este limitată, cel puțin acum la început.