eMAG: reduceri la gadgeturi ca să te bucuri de filmele de la Oscar 2018

eMAG: reduceri la gadgeturi ca să te bucuri de filmele de la Oscar 2018

Acum, că ai aflat care sunt câștigătorii premiilor Oscar 2018, poți să te apuci să vezi filmele premiate, dar ai nevoie de un setup bun.

Televizorul LED Smart de la Samsung, modelul 50MU6102, e prima alegere pe care trebuie să o faci dacă vreă si te bucuri de filmele de Oscar. Ai la dispoziție o diagonală a ecranului de 125 de centimetri, iar display-ul are o rezoluție de top, 4K. Televizorul e compatibil cu tehnologia HDR, dar vine și cu tehnologia PurColor, pentru culori cât mai bune. Ai la dispoziție și funcții Smart, pentru că uneori s-ar putea să vrei să faci mai multe cu televizorul și e bine să ai la îndemână aplicațiile de care ai nevoie. Poți găsi televizorul AICI, cu o reducere de 36%.

Dacă ai rezolvat partea video în ceea ce privește filmele de Oscar, ar trebui să te preocupi și de segmentul audio. Asta presupune să te orientezi către un soundbar, cum ar fi modelul HTCT290 de la Sony. Are o putere considerabilă, de 300 W, iar sunetul surround frontal este pe 2.1 canale. Cu toate acestea, sunetul este redat în stil cinematografic, astfel că te poți bucura de o experiență audio de top. Conectarea la alte dispozitive se face rapid și ușor, fără bătăi de cap. Soundbar-ul are o reducere de 50 de lei față de prețul inițial și este disponibil AICI.

Poate că nu toate filmele pe care le vei vedea sunt pe Netflix sau pe alte platforme, așa că vei apela și la discuri Blu-Ray. De aceea ai avea nevoie și de un player dedicat, iar modelul BDPS3700 de la Sony poate fi ceea ce cauți. Player-ul vine cu Wi-Fi integrat, dar și cu câteva funcții smart, astfel că poate fi util și pe televizoare standard. Player-ul are 22% reducere și poate fi găsit AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: