De ce telefonul cu ecran holografic o să fie revoluționar

De ce telefonul cu ecran holografic o să fie revoluționar

Oficialii Red au oferit detalii despre primul lor telefon de aproximativ un an. Cu cât ne apropiem însă mai mult de lansare, particularitățile gadgetului încep să iasă la iveală.

Red este cunoscut în industrie ca unul dintre producătorii exclusiviști de camere video digitale. Unele dintre cele mai bune creații ale lor, cu toate accesoriile de care ai putea avea nevoie, se apropie de 100.000 de dolari, un buget absurd pentru un videograf amator. Tocmai din acest motiv, ajung să fie folosite în filme cu buget foarte mare, precum Guardians of the Galaxy Vol.2.

Red lucrează de mult timp la primul lor smartphone, dar gadgetul a trecut prin numeroase transformări sau amânări până la această oră. În schimb, înainte de sfârșitul acestei săptămâni, vor fi livrate primele precomenzi. Deși este greu să ne pronunțăm în legătură cu particularitățile revoluționare ale aparatului, infograficul de mai jos ne ajută totuși să înțelegem un pic mai bine despre ce va fi vorba în ecuație.

În trecut, niciodată nu am putut vedea toate aceste specificații într-un format atât de ușor digerabil. Aceste informații au fost publicate de o sursă oficială, la aproximativ o lună după ce versiunea din titan a telefonului a fost amânată pentru că s-au înregistrat niște probleme pe partea de producție. Ca bonus, cei care au făcut comandă la modelul din titan, vor beneficia de o iterație de aluminiu, cât mai așteaptă.

Detaliul tehnic în jurul căruia este construit întregul efort de marketing al Red Hydrogen One constă într-un panou 2D de 5,7 inci capabil să afișeze conținut holografic. Rezoluția sa nativă este de 2560 x 1440 pixeli. Mai mult decât atât, telefonul poate înregistra conținut holografic în format static sau video folosind standardul de fișiere H4V. Smartphone-ul include un sistem audio surround spațial.

Pe lângă camera principală de 12,3 megapixeli, are două camere frontale ”stereo” de 8,3 megapixeli. Cantitatea de memorie RAM este de 6GB, iar memoria internă este de 128GB. Se va livra cu un acumulator de 4500 mAh. Carcasa suprinzător de andurantă este dintr-o combinație de aluminiu și kevlar.

red-hydrogen-one-specs-640x427

Citește și: