Red Dead Redemption 2 s-ar putea îndrepta și către PC-uri

Red Dead Redemption 2 s-ar putea îndrepta și către PC-uri

Red Dead Redemption 2 a avut premiera acum câteva zile, pe Xbox One și PlayStation 4, dar jocul are o șansă să ajungă și pe PC-uri.

Red Dead Redemption 2 a reprezentat una dintre cele mai importante lansări de jocuri din ultima vreme, iar părerile criticilor și ale jucătorilor sunt foarte pozitive. Din păcate, doar jucătorii cu PS4 sau cu Xbox One au posibilitatea de a se distra, deoarece cei cu PC-uri mai au de așteptat.

Au apărut însă noi zvonuri cu privire la lansarea unei versiuni de PC a jocului. O porțiune din codul aplicației de Android pentru joc face trimiteri către o posibilă variantă de PC. Aplicația disponibilă pentru iOS și Android este creată pentru folosire în tandem cu jocul și îți oferă acces la hărți, jurnal, dar îți și mută HUD-ul de pe ecranul principal.

Un utilizator de pe GTAForums a descoperit funcții și parametri de joc care sugerează existența unei variante de PC. Setările găsite de acesta se referă la alegerea opțiunilor grafice de la low la ultra, specifică jocurilor pe calculator.

În plus, există și o referință la tehnologia TXAA, de la NVidia. A fost folosită și în GTA 5 și este disponibilă doar pentru PC. Între liniile de cod ale aplicației se regăsește chiar și o referință directă către joc, ”CommandIsPcVersion(void)”.

Evident, zvonurile sunt zvonuri până la proba contrarie, iar Rockstar nu a anunțat nimic oficial pentru Red Dead Redemption 2 pe PC. Primul titlu din serie nu a fost portat și pe calculatoare, însă noul titlu ar putea fi adus și pe PC-uri, după ce Rockstar a descoperit rețeta succesului cu lansările de PC decalate cu luni bune față de console.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: