Red Dead Redemption 2 are un nou trailer oficial [VIDEO]

Red Dead Redemption 2 a fost confirmat în urmă cu ceva vreme de către Rockstar, iar acum aceștia revin cu un al doilea trailer oficial pentru joc.

Red Dead Redemtpion a fost un joc extrem de bine primit de comunitate la vremea sa și a rămas popular de-a lungul anilor. Acum ceva luni, cei de la Rockstar au confirmat existența celui de-al doilea joc, iar la acea vreme am văzut și un prim trailer, care ne introducea în lumea jocului.

Noul trailer vine și cu ceva informații legate de povestea pe care o vom urma în Red Dead Redemption 2, jocul urmând să se lanseze undeva în primăvara lui 2018.

Din descrierea videoclipului aflăm că protagonistul noului joc este Arthur Morgan, care face parte din banda Van der Linde. E interesant că noul RDR 2este un prequel pentru jocul inițial. Pe lângă lucrurile deja confirmate, în trailer se poate vedea și un arc cu săgeți, iar cu siguranță aceasta este doar una dintre multele noutăți pe care le aduce titlul actual.

Partea cea mai proastă este că jocul a fost anunțat pentru PlayStation 4 și pentru Xbox One. Cel mai probabil, Red Dead Redemption 2 va apărea și pe calculator, însă la câteva luni diferență. Feedback-ul din partea comunității la vremea originalului RDR a arătat că oamenii vor jocul și pe PC, așa că Rockstar nu are niciun motiv să evite platforma. Cu toate acestea, compania are destule motive să amâne lansarea pentru PC, așa cum au făcut-o și pentru GTA V, deoarece sunt și vor fi destui interesați să cumpere jocul pe ambele platforme, existând diferite avantaje.

Citește și: