Red Dead Redemption 2 se lansează astăzi: Ce trebuie să știi

Red Dead Redemption 2 se lansează astăzi: Ce trebuie să știi

După succesul înregistrat cu Grand Theft Auto 5, foarte mulți au fost curioși de Red Dead Redemption 2. Noul joc se lansează în mod oficial astăzi.

În cazul în care ești un fan al jocurilor de tip open world (lume deschisă), este imposibil să nu-ți fi stârnit curiozitatea iminentul titlu al celor de la Rock Star Games. Lansarea Red Dead Redemption 2 a fost însoțită de o campanie agresivă de marketing care s-a răsfirat pe parcursul mai multor ani de speculații. Ca referință, după câțiva ani investiți în dezvoltarea sa, jocul a fost confirmat în octombrie 2016, iar pe 21.10.2016 a ajuns online primul trailer. 

Au mai trecut doi ani de atunci, iar având în vedere proiectele precedente ale studiolui de dezvoltare din spate, este foarte probabil să vorbim de unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, chiar dacă nu au fost încă publicate review-uri pentru el.

În orice caz, dacă te numeri printre cei care și-au încărcat deja jocul pe Xbox One sau PlayStation 4, ar fi bine să ai în vedere câteva particularități. În primul rând, precum multe dintre jocurile de top din ultimii ani, lansarea va fi însoțită de o actualizare de prima zi. Cu alte cuvinte, înainte să te poți juca, vei fi nevoit să descarci Day One Title Update în valoare de aproximativ 3GB, indiferent de platforma pe care plănuiești să te joci.

Deși partea de multiplayer va fi o componentă foarte importantă din Red Dead Redemption 2, momentan, lipsește cu desăvârșire. În schimb, va fi disponibilă în beta începând cu luna viitoare.

Pentru ca experiența de gaming să nu fie legată doar de consolă, jocul va putea fi parcurs în tandem cu o aplicație opțională de mobil de tip companion. Dintr-un punct de vedere, este similară cu iFruit pentru GTA V. Progrămelul cu pricina este intitulat Red Dead Redemption 2 Companion App și este deja disponibil pentru descărcare din Google Play și Apple AppStore.

Prin intermediul aplicației de mobil, vei vedea o hartă a lumii din joc, vei putea să definești destinații și să ai o evidență clară a evoluției și performanței personajului tău. Aparent, poate ajunge să gâzduiască atât de multe informații utile, încât poți dezactiva complet toate elemente de interfață din jocul de pe TV, pentru o experiență mai imersivă în universul western.

red dead redemption 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: