27 sept. 2018 | 11:40

Red Dead Redemption 2 îți va pune HDD-ul la încercare

ACTUALITATE
Red Dead Redemption 2 îți va pune HDD-ul la încercare

Red Dead Redemption 2 va fi lansat în mai puțin de o lună, iar ca să-l joci, vei avea nevoie de ceva spațiu pe HDD.

Noi detalii despre Red Dead Redemption au apărut pe internet, iar unul dintre acestea se referă la dimensiunea pe care o avea jocul. Dacă ai jucat titluri din ultimii ani și le compari cu cele de acum poate un deceniu, vei remarca faptul că spațiul necesar pentru jocuri a crescut semnificativ.

Titlurile de câteva zeci de GB sunt la ordinea zilei și poate nu te mai miră atât de mult, dar s-ar putea ca Red Dead Redemption 2 să te surprindă. În cadrul unei imagini de promovare pentru PlayStation 4 Pro, se dezvăluie că jocul va avea nevoie de 105 GB pe disc pentru instalare.

Deși dimensiunea s-ar putea să varieze, și cei de pe Xbox One ar trebui să se aștepte la o cerință similară. Cel mai probabil, însă, în varianta pentru calculator, jocul va avea nevoie chiar de mai mult spațiu.

red dead redemption 2 ps4

În imagine este dezvăluit și faptul că Red Dead Online va putea găzdui până la 32 de jucători simultan, în creștere față de maximul de 30, din GTA Online. O altă mențiune importantă este că o parte din conținutul online va fi disponibil în exclusivitate timp de 30 de zile pentru PlayStation 4.

RDR 2 va putea fi jucat în totalitate și în mod FPS, dacă dorești asta. Vei putea să îl joci pe Xbox One și pe PlayStation 4 începând cu 26 octombrie. Versiunea online, în schimb, va fi disponibilă ca public beta din luna noiembrie. Rămâne de văzut câte luni vor trece până la o lansare de PC, însă e probabil să ai de așteptat cel puțin până în luna aprilie a lui 2019.