10 aug. 2018 | 16:00

Red Dead Redemption 2 te uimește prin noul trailer

VIDEO ACTUALITATE

Având în vedere abilitatea celor de la Rockstar Games de a crea jocuri de succes, nu este exclus ca Red Dead Redemption 2 să fie unul dintre cele mai populare jocuri ale acestui final de an.

Se lucrează de câțiva ani la Red Dead Redemption 2 și, tot de atunci, am obținut primele detalii referitoare la noul joc de la creatorii seriei GTA. La fel ca Grand Theft Auto, acesta va fi un joc de tip open world, cu un grad semnificativ de libertate de care poți profita cum vrei tu. Nu trebuie să ai niciun dubiu din prisma faptului că jocul va fi unul imens, din toate punctele de vedere.

Oficialii Rockstar Games au anunțat jocul Red Dead Redemption 2 ca fiind cel mai imersiv și detaliat de până acum, din toată istoria de dezvoltator a companiei. În seria de jocuri Red Dead, noul titlu va funcționa sub forma unui prequel, cu Arthur Morgan în rolul principal, din poziția de lider al unei bande de răufăcători care tocmai au eșuat în spargerea unei bănci.

Acțiunea se petrece la trecerea dintre secole, în 1899 și vei călători prin vestul sălbatic al Americii printr-o serie de orașe elaborate, mlaștini, zone de deșert sau teritorii muntoase. Fiecare dintre acestea va include inamicii săi, sub formă de animale, oameni sau fenomene ale naturii. În tot acest timp, agenții federali vor încerca să pună mâna pe tine.

Socializarea cu celelalte personaje se pare că va ocupa un rol important în joc. Pe lângă dialogul elaborat cu ceilalți membrii ai găștii, vei putea face o serie de misiuni cu alte NPC-uri, vei putea merge la pescuit sau la vânătoare. Dacă vrei, poți să te joci și poker. La capitolul detalii pe care s-ar putea să nu le observe nimeni, caii din Red Dead Redemption 2 vor fi mai temperamentali ca niciodată, cu afinități diverse și probleme de atitudine mai mici sau mai mari.

Red Dead Redemption 2 se lansează pe 26 octombrie 2018 pentru PS4 și Xbox One.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele