20 sept. 2018 | 10:07

Red Dead Redempion 2: când se lansează și când îl vei putea juca online

ACTUALITATE
Red Dead Redempion 2: când se lansează și când îl vei putea juca online

Red Dead Redemption 2 se pregătește de lansarea oficială în curând, dar nu te vei putea bucura de întreaga experiență promisă de Rockstar Games din prima zi.

Rockstar Games se pregătește de lansarea primului joc original după GTA V. Seria Grand Theft Auto a fost absurd de profitabilă pentru dezvoltator, dar de câțiva ani, cei de la Rockstar și-au orientat atenția către realizarea unui noul titlu Red Dead Redemption. Acesta va fi un prequel pentru jocul de acum opt ani cu același nume și își propune să ofere un grad de libertate chiar mai mare decât cel de care se bucură amatorii de GTA.

Red Dead Redemption 2 se lansează în variantă finală la finele lunii viitoare. Din păcate pentru cei care și-au făcut planuri mărețe pentru nopți pierdute explorând universul online al titlului, aceia mai au de așteptat un pic după ce jocul a ajuns în magazine.

Conform comunicatului oficial, Red Dead Online se va lansa în luna noiembrie și, în prima etapă de propagare va fi promovat ca fiind în beta public. Având în vedere gradul de complexitate și amploarea lumii virtuale din joc, sunt șanse destul de mari ca o serie stufoasă de elemente să mai treabuiască a fi finisate până când cei de la Rock Star să poate afirma că a ieșit din beta.

Din câte se pare, Red Dead Online va fi o evoluție a experienței clasice de multiplayer din primul Red Dead Redemption. În funcție de afinitățile tale, vei putea combina elemente competitive de gameplay cu misiuni cooperative ancorate în universul wester al Red Dead Redemption 2.

La fel cum s-a întâmplat și cu GTA Online, care a fost lansat la câteva săptămâni după GTA V, Red Dead Online se va bucura de îmbunătățiri constante și update-uri care vor extinde scenariile posibile pe care le poți parcurge în joc. Un lucru este însă sigur. Vei putea pierde un număr aparent infinit de ore în Red Dead Redemption 2.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele