Red Dead 2 Online îți aduce battle royale, inspirat de Fortnite și PUBG

Red Dead 2 Online îți aduce battle royale, inspirat de Fortnite și PUBG

După ce Fortnite și PUBG au popularizat modul de joc battle royale, mulți dezvoltatori l-au adus în titlurile lor, iar Red Dead 2 Online cel mai nou exemplu.

Red Dead 2 Online intră în beta, iar odată cu asta aflăm și câte ceva despre modurile de joc pe care le vom putea explora. Unul dintre ele este battle royale. Popularizat de către Fortnite și PUBG, acest mod aduce o componentă unică în luptele clasice. Arena unde se desfășoară lupta se micșorează constant, astfel că trebuie să te miști constant, spre centru, altfel riști să fii eliminat de ”zidul invizibil”.

Red Dead 2 Online aduce un astfel de mod, denumit Make it Count. Ai de ales între un arc și câteva săgeți sau câteva cuțite de aruncat ca armă de început, iar apoi trebuie să rămâi ultimul om în picioare. Poți să fugi de oponenți, dar asta doar până dai de marginile arenei.

Shootout & Team Shootout sunt moduri clasice de joc, cu vieți nelimitate. Trebuie să aduni cele mai multe kill-uri până la final de rundă.

În cazul modului Most Wanted, e vorba de o cursă mai degrabă tactică. Cu cât ai scorul mai mare, cu atât ajungi mai sus, evident. Problema e că, cu cât ești mai sus, cu atât alți jucători primesc mai multe puncte ca să te omoare.

Hostile Territory necesită cooperare de echipă pentru a controla teritoriul. Trebuie să capturezi o zonă pentru a aduna puncte, iar la final se trage linie. Ori ai cele mai multe puncte pentru a fi câștigător, ori, dacă ai echipă bună, capturezi întregul teritoriu, pentru o victorie clară.

Name Your Weapon e ultimul mod de joc online. Aici, poți folosi orice armă pentru a juca, dar cu cât arma este mai complexă și mai dificil de folosit, cu atât vei aduna mai multe puncte.

Jocul online va fi lansat complet în variantă beta pe 30 noiembrie. Între timp, a fost oferit unui număr limitat de jucători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gamespot.com