PUBG pe PlayStation 4: Cât costă și când se lansează îndrăgitul joc pe PS4

PUBG pe PlayStation 4: Cât costă și când se lansează îndrăgitul joc pe PS4

Dacă visai de mult să te bucuri de PlayerUnknown`s Blattlegrounds sau PUBG pe PS4, cei de la Sony tocmai au oferit toate detaliile referitoare la disponibilitatea titlului.

Deși a fost detronat de mult timp de Fortnite în materie de popularitate, există în continuare foarte multe persoane care sunt supărate că nu pot juca PUBG pe PlayStation 4. Deși îl poți juca pe iPhone sau Android, în materie de console, doar posesorii de Xbox One au avut acces până la această oră la îndrăgitul PlayerUnknown`s Battlegrounds.

Din fericire pentru fanii genului Battle Royale, situația neplăcută se va remedia luna viitoare. Deși existatu de mult timp speculații pe marginea lansării PUBG pentru consola Sony, acum avem o dată exactă pentru respectivul eveniment, iar prețul cu care îl vei putea achiziționa a devenit de asemenea cunoscut. Ca referință, Fortnite este gratuit, iar banii pe care i-ai putea cheltui în joc sunt doar pentru particularități estetice, nu te ajută să fii mai eficient în fața inamicilor.

După aproximativ un an în care cei de la Microsoft s-au lăudat cu exclusivitatea PUBG pe propria consolă și pe PC-urile cu Windows, Sony a făcut anunțul mult așteptat prin intermediul trailerului de mai jos. PlayerUnknown`s Battlegrounds se lansează pe 7 decembrie prin intermediul PlayStation Store.

Dacă vrei să te joci PUBG pe PlayStation, suma pe care o investești depinde de tine, începând cu 30 de dolari pentru versiunea standard. Mai ai posibilitatea să investești 50 de dolari în ”Survivor`s Edition” sau 80 de dolari în ”Champions`s Edition”. Cele două mai scumpe vor include un anumit număr de G-Coins (bani virtuali pe care îi poți folosi in-game) și alte câteva beneficii in-game.

În prima fază, PUBG pe PlayStation 4 va include hărțile Miramar, Erangel și Sanhok. Din start, vor fi incluse toate funcțiile importante cu care te-ai obișnuit în versiunile de PC și Xbox One, iar dacă ai un PS4 Pro și un TV compatibil, te vei bucura de suportul pentru HDR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI