Razer Phone 2 promite să fie cel mai rapid: care sunt specificațiile

Razer Phone 2 promite să fie cel mai rapid: care sunt specificațiile

Amatorii de telefoane de gaming au apreciat foarte mult intrarea pe această piață a celor de la Razer, iar acum. producătorul se pregătește de lansarea Razer Phone 2.

În luna august a acestui an, a avut loc China Joy 2018. În acel context, un oficial al producătorului de mobile a promis că vom avea parte de Razer Phone 2 înainte de finele acestui an, în luna decembrie. Deși nu știe nimeni care vor fi schimbările de design față de prima generație, câteva dintre specificațiile sale hardware au ajuns deja online pe site-ul Geekbench.

Din câte se pare, telefonul va fi construit în conformitate cu trendul din ultimele luni referitor la terminalele de top. Asta înseamnă că va include un procesor Snapdragon 845 împerecheat cu o cantitate generoasă de memorie RAM egală cu 8GB. Au existat câteva speculații din China referitoare la includerea viitorului SoC Snapdragon 855 în Razer Phone 2, dar se pare că acelea au fost eronate.

În privința performanței efective, scorurile obținute în Geekbench nu sunt cele mai mari de pe piață pentru SD845 cu 8GB RAM. În schimb, trebuie avut în vedere faptul că telefonul se află încă în dezvoltare, iar având în vedere lunile rămase până în decembrie, se vor mai face numeroase optimizări până când gadgetul va ajunge la primii utilizatori.

Razer Phone 2 ar trebui să se lanseze cu Android Ore0 8.1, dar s-ar putea să treacă la Android Pie la scurt timp după lansare. Prezența unui sistem audio virtual 7.1 Surround este de asemenea prezentă pe lista specificațiilor. În plus, cantitatea de spațiu de stocare se anunță a fi egală cu 512Gb, în timp ce panoul folosit de o diagonală necunoscută va avea un raport de aspect de 16:9 cu o rezoluție nativă QHD – 1440 x 2560 pixeli. Cel mai probabil, va fi vorba de un ecran de la Sharp de tip IGZO IPS cu 120Hz și suport pentru tehnologia Q-Sync de la Qualcomm.

razer phone 2 test

Citește și: