Razer Phone primește cea mai nouă versiune de Android

Razer Phone primește cea mai nouă versiune de Android

Razer Phone e primul telefon cu Android pentru gaming. Compania se ține de acest model și îl actualizează cu cel mai nou Android.

Razer a anunțat actualizarea pentru Razer Phone care îl trece la Android 8.1 Oreo. În timp ce alți poducători bat pasul pe loc, Razer s-a ocupat ceva mai rapid de telefonul său pentru gameri. Este o actualizare OTA (over the air) și dacă n-ai primit deja vei primi pe parcursul următoarelor săptămâni.

Utilizatorii pot vedea dacă actualizarea este deja disponibilă pentru dispozitivul lor în cadrul „System Update” din Settings. Cea mai nouă actualizare beneficiază de un design curat, optimizări ale funcționării sistemului pentru o experiență generală îmbunătățită, ameliorări ale aplicației Dolby Atmos și suport pentru widget Netflix, informează ComputerBlog.

Actualizarea este completată de noi patch-uri de securitate și remedierea erorilor.

Recent, am publicat și noi review-ul pentru Razer Phone. Din punct de vedere al specificațiilor, nu prea face compromisuri. Are procesor Snapdragon 835, cel mai puternic de la momentul apariției telefonului, dar și 8 GB de memorie RAM.

Acestea, alături de placa video Adreno 540, îți dau certitudinea că jocurile de care vrei să te bucuri n-or să aibă probleme. Asta e crucial pe partea de specificații pentru gaming, dar nu e tot. Pe lângă toate aceste specificații puternice, sistemul de operare îl trăgea în jos. Din fericire, a venit această actualizare salvatoare.

Per total, Razer Phone e, într-adevăr, un telefon pentru gameri, pe care poți să-l cumperi dacă ai o pasiune pentru astfel de activități și dacă vrei un dispozitiv creat în primul rând pentru jocuri. Firește, aici se pune problema prețului: la aceiași bani, găsești telefoane cel puțin la fel de performante și care au ceva mai multe forme decât colțurile lui Razer. Pe de altă parte, la vremea când acest dreptunghi va deveni funcțional pentru shell-ul de laptop pe care producătorul îl pregătește, atunci și-ar putea justifica prețul și mai mult.