Razer Phone 2, confirmat chiar de către producător

Razer Phone 2, confirmat chiar de către producător

Razer Phone a fost anunțat de către producător în toamna anului trecut, iar confirmarea succesorului a venit mai devreme, de această dată.

Razer Phone este telefonul care a dat tonul nișei smartphone-urilor de gaming, ulterior lansării sale de la finele lui 2017. Acum, la aproape un an distanță, Razer a dezvăluit că telefonul de anul trecut va avea un succesor. Anunțul a fost destul de discret și a fost descoperit în cadrul unui raport de venituri al companiei.

În acest raport, Razer se autointitulează un ”pionier al industriei” vizavi de lansarea telefonului de gaming. ”Razer își concentrează resursele pentru a dezvolta a doua generație de Razer Phone, dar și software-ul care îl va acompania. Astfel, serviciile pe care le oferă compania vor trece de la PC-uri pe piața de mobile”, se arată în raportul companiei.

E interesant de observat faptul că Razer are de gând să aducă serviciile de pe PC-uri pe telefoane mobile. Compania are câteva astfel de servicii, cum ar fi portofelul zGold și platforma de recompense, dar și magazinul Razer Game Store.

Detalii despre noul telefon nu știm, dar e foarte posibil ca acesta să aibă procesor Snapdragon 845 și 8 GB de memorie RAM. Display-ul primului smartphone din serie are rată de refresh de 120 Hz, așa că e foarte probabil ca și noul ecran să beneficieze de aceeași tehnologie.

Și competiția ar putea oferi o oarecare imagine despre ce ar trebui să aducă Razer Phone 2 pe piață. Concurentul principal ar fi Asus ROG Phone, care are avantajul numărului mare de accesorii adiționale. Dacă Razer Phone 2 vrea să aibă succes pe piață, ar trebui să vină nu doar cu beneficii software, ci și cu ceva hardware adițional.

Citește și:
Etichete: