Razer Phone 2 e modificat pe ici, pe colo, în locurile esențiale

Razer Phone 2 e modificat pe ici, pe colo, în locurile esențiale

Razer Phone 2 nu-și propune în niciun moment să fie revoluționar, începând cu păstrarea designului de la prima versiune. Upgrade-urile față de Razer Phone sunt însă semnificative și greu de ignorat.

Se știa de mult timp că Razer Phone 2 nu va fi diferite din punct de vedere vizual, în momentul în care îl compari cu primul model. Asta nu înseamnă însă, în niciun moment, că vorbim de un telefon slab. Acesta este un vârf de gamă, un telefon de top la fel de rapid precum cel mai nou Galaxy Note sau Huawei Mate. Mai mult decât atât, jocurile tale preferate de mobil au mari șanse să arate mai bine pe proaspătul smartphone al americanilor, decât pe orice alt telefon din piață.

Nu contează dacă ai ca referință smartphone-uri pentru gaming sau aparținând oricărei alte categorii. Doar Razer Phone 2 utilizează un panou cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. ASUS ROG Phone este o alternativă decentă, dar se rezumă la 90 Hz. Noul aparat păstrează toate particularitățile vizuale ale Razer Phone. Inclusiv diagonala sau rezoluția au rămas neschimbate.

Creierul din spatele Razer Phone 2 este combinația dintre un Snapdragon 845 de la Qualcomm cu 8GB RAM și o memorie internă de 64GB Ultra Rapidă de tip UFS. Un slot de carduri microSD este de asemenea prezent pentru extinderea capacității de stocare. Autonomia variază semnificativ în funcție de ce faci pe el, dar trebui să fie peste cea oferită de vechiul aparat.

Pentru că jocurile de mobile sunt din ce în ce mai elaborate, Razer a ținut să menționeze că noul său telefon a fost optimizat pentru toate titlurile momentului. Logo-ul de pe spate poate fi colorat într-o varietate stufoasă de variante , în timp real, cu ajutorul unei aplicații de iOS sau Android.

Pe spate, Razer Phone 2 are două camere principale pentru videoconferință sau alte aplicații de chat. În plus, panoul IGZO de 5,7 inci cu rezoluție nativă QHD pare imposibil datorită raportului de aspect de 16:9. Luminozitatea specificată este de 580 niți (570 în ciniții deale). Acumulatorul noului sistem este de 4000 mAh, dar se încarcă foarte repede datorită certificării QuiceCharge 4.0+. Certificarea IP67 îți confirmă că vom vorbi de un telefon rezistent la apă, transpirație și alte intemperii.Camera frontală este 8 megapixeli, în timp ce pe partea stângă poți recertifica licența de comercializare. Prețul începe de la 950 de euro.