17 sept. 2018 | 06:00

Rambo 5 intră în producție: Cum se antrenează Stallone pentru revenirea în junglă

ACTUALITATE
Rambo 5 intră în producție: Cum se antrenează Stallone pentru revenirea în junglă

La 72 de ani, Sylvester Stallone se pregătește să revină în junglă pentru cel mai nou film din seria Rambo. Antrenamentele sunt mai agresive ca niciodată, dar actorul e cât se poate de hotărât.

În funcție de vârsta pe care o ai, seria Rambo s-ar putea să-ți fi marcat copilăria și să te fi introdus în universul filmelor de acțiune cu buget mare. La câteva decenii după prima parte din serie, Stallone revine în rolul care l-a făcut vedetă. Pelicula din 1982 ni l-a arătat pe John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi, în lupta din junglă împotriva unui șerif tiranic și al ajutoarelor sale.

După First Blood și Rambo First Blood Part II, seria de pelicule a devenit un fenomen cultural. Rambo III nu a mai fost la fel de reușit, dar Stallone a reînviat povestea lui John Rambo în 2008 cu filmul intitulat simplu Rambo. Cea mai recentă iterație a făcut valuri în cinematografe, în parte și din cauza faptului că n-l arăta pe Stallone la o vârstă mai vulnerabilă, la care mult mai multe lucruri pot să meargă proastă.

Având în vedere că are 72 de ani, în Rambo 5, ai fi tentat să crezi că Stallone va juca un personaj obosit, lipsit de vlagă. Realitatea te-ar putea contrazice. Dacă te uiți la clipurile postate de vedetă pe Instagram, în ultimele săptămâni, este evident că-și ia rolul în serios și nu vrea să-și dezamăgească fanii.

Rambo 5 a fost subiectul multor speculații în ultimul deceniu și s-au aruncat multe posibile premise pentru povestea viitorului film. În final, se pare că acțiunea filmului se va desfășura în Mexic și va include eforturile lui Rambo pentru a recupera un grup de fete care au fost răpite de un cartel mafiot specializat pe trafic de carne vie. Filmările ar trebui să înceapă în viitorul apropiat și nu este exclus ca lung metrajul să ajungă în cinematografe înainte de finele anului viitor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele