PUBG pe mobile te încurajează să-ți ignori prietenii ca să câștigi

PUBG pe mobile te încurajează să-ți ignori prietenii ca să câștigi

PUBG în varianta de mobil nu e chiar atât de simplu de jucat pe cât ai crede, iar dezvoltatorii îți dau câteva sfaturi care să-ți facă viața mai ușoară.

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului; cu toate că cifrele sunt într-o oarecare scădere, titlul e departe de a intra în anonimat. În paralel, continuă să fie o fabrică de bani pentru cei de la PUBG Corp.

Aceștia au câteva sfaturi cu privire la cum să fii un jucător de succes pe mobile, unde nu e atât de simplu să te joci ca pe calculator. Cea mai eficientă metodă de a deveni un jucător mai bun este să-ți ignori prietenii și pe oricine altcineva încearcă să te deranjeze de la joc.

Sună brutal, dar în traducere ceva mai tehnică, se referă la activarea modului Do Not Disturb de pe telefonul mobil. E groaznic să te sune cineva chiar când ești aproape de finalul rundei, așa că e mai bine să scapi de toate perturbările de felul ăsta. Doar n-o să te intereseze fix în clipa asta că ai primit un like pe Instagram.

Există și sfaturi ceva mai serioase pentru cei care vor să fie mai buni la PUBG Mobile. Unul dintre sfaturi este să folosești un controller pentru joc.

Compania nu oferă suport oficial pentru controllere în PlayerUnknown’s Battlegrounds, dar dacă ești pe Android, poți să te bucuri de treaba asta.

Nu în ultimul rând, dacă nici asta nu te ajută, probabil ultima variantă pe care o ai la dispoziție este să încerci jocul pe calculator, unde ai la dispoziție un mouse și o tastatură, ca să îți fie mai ușor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: