05 sept. 2018 | 15:15

Cum rulezi PUBG Mobile gratuit pe Windows 10 și de ce ai face-o

ACTUALITATE
Cum rulezi PUBG Mobile gratuit pe Windows 10 și de ce ai face-o

PlayerUnknown`s Underground sau PUBG este un titlu foarte popular și funcționează pe o varietate foarte mare de platforme. Dacă vrei însă să-l joci gratuit pe PC, trebuie să optezi pentru versiunea PUBG Mobile într-o mașină virtuală.

PUBG pe Windows 10 te costă 30 de dolari, chiar dacă îl poți juca gratuit pe mobile, atât pe iOS, cât și pe Android. Din fericire, fără un efort teribil, poți rula varianta de smartphone sau tabletă pe un PC cu Windows 10. În teorie, ca acest proces să fie posibil, ai fi fost nevoit să instalezi un Android în mașină virtuală și să te chinui după aceea să instalezi aplicația cu pricina. Gestul respectiv nu s-ar fi reflectat însă într-un grad sporit de performanță și nu ai fi putut să profiți la maxim de resursele sistemului tău.

După ce au făcut un efort teribil pentru a optimiza clientul PUBG Mobile pentru Windows, cei de la Tencent au lansat o aplicație client pe care o poți descărca gratuit de la această adresă. În continuare, este vorba de un emulator de mobile, dar toată partea de configurare din spate este automatizată și tu te poți concentra mai mult pe gaming.

După ce ai descărcat progrămelul micuț în format EXE de pe site-ul Tencent, este necesar să-l rulezi pentru a începe descărcarea efectivă a jocului. În funcție de lățimea ta de bandă, procesul s-ar putea să dureze destul de mult. Partea bună este că nu implică niciun fel de intervenție din partea ta. În procesul de instalare, vei avea parte și de Tencent Gaming Buddy. Trebuie să confirmi și instalarea respectivului progrămel pentru a te apuca de treabă.

Cel mai mare avantaj al faptului că nu îți instalezi tu o mașină virtuală ca să te joci PUBG Mobile pe Windows 10 este derivată din configurarea automată a controalelor. Clientul Tencent știe că ai un mouse și o tastatură și ți le-a configurat în prealabil. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să umbli un pic la rezoluție și nivel de detalii grafice, în așa fel încât să se miște cât se poate de bine pe sistemul tău. După ce ai pornit jocul, te poți autentifica cu contul de Facebook sau poți începe aventura ca musafir – Guest.

pubg-mobile-emulator

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele