Ediția specială de PS4 Pro cu God of War reprezintă cea mai bună ”afacere”

Lansarea God of War pentru PlayStation 4 se apropie cu pași repezi, iar o ediție specială de PlayStation 4 Pro nu te va lasă să neglijezi jocul.

God of War este una dintre cele mai profitabile francize exclusive din portofoliul Sony. Lansat inițial pentru PlayStation 2 în urmă cu aproximativ 13 ani, Kratos a mai avut aventuri între timp pe PSP, PlayStation 3 și PS Vita. Pe PlayStation 4 nu te-ai putut juca decât o variantă îmbunătățită grafic de God of War 3 intitulată Remastered. Iminentul God of War reprezintă prima poveste complet nouă ce va putea fi experimentată în 4K Ultra HD cu ajutorului un PlayStation 4 Pro. În mod evident, titlul va putea fi jucat și în Full HD pe un PS4 obișnuit.

Dacă nu ți-ai cumpărat încă o consolă Sony, japonezi îți propun să pui mâna pe un Limited Edition God of War PlayStation Pro Bundle. Aceasta se va lansa în aceeași zi în care va fi disponibil jocul și costă cât versiunea standard a consolei – 400 de dolari în SUA. Momentan, nu știm care va fi prețul de achiziție în România, dar ar trebuie să fie apropiat de cel al consolei. Față de un PS4 Pro obișnuit însă, vei primi în plus jocul God of War și o serie de beneficii in-game în format digital.

Viitorul God of War va fi primul inspirat de mitologia nordică, în contrast cu toate celelalte titluri ce au spus povești în jurul mitologiei grecești. Ca urmare, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că această ediție specială de PS4 Pro va fi acoperită cu motive grafice nordice. Inclus în pachet va fi un controller wireless DualShock Gray Leviathan.

Se lucrează de aproximativ 2 ani la această variantă de God of War, dacă nu mai mult. Când se va lansa, pe 20 aprilie, va putea fi achiziționat în 4 ediții – Collectors’s Edition cu 130 de dolari, Stone Mason Edition cu 150 de dolari, Digital Deluxe Edition cu 70 de dolari și în varianta standard cu 60 de dolari. Jocul nu va include nici un fel de achiziții in-app sau season pass-uri.

12:39 07.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video