Prima tastatură inteligentă îți face viața semnificativ mai ușoară, în fața PC-ului

Prima tastatură inteligentă îți face viața semnificativ mai ușoară, în fața PC-ului

Das Keyboard are o lungă istorie când vine vorba de lansarea unor tastaturi mecanice de înaltă performanță. În 2018 însă, a decis să lanseze prima tastatură inteligentă.

Das Keyboard este un brand foarte important pentru pasionații de tastaturi mecanice. Deși nu au fost niciodată ieftine, creațiile americanilor de la Metadot Corporation au beneficiat de multe review-uri pozitive și sunt de referință printre gamerii și programatorii cu experiență.

Deși ne-am obișnuit să atașăm ideea de tastatură mecanică vechilor creații IBM din anii 90, Das Keyboard vrea să aducă respectivul concept în secolul 21 prin cel mai important upgrade adus tastaturii, de la apariția ei. Noile modele Das Keyboard 5Q și X50Q sunt încărcate de LED-uri nu doar pentru a-ți fura privirea sau pentru a te ajuta să te concentrezi pe zona care contează. În schimb, fiecare tastă îți poate servi notificări prin intermediul unor LED-uri RGB din spate.

Rezultatul mai multor ani investiți în cercetare și dezvoltare, noile tastaturi inteligente sunt în sfârșit disponibile pentru achiziție și ți-ar putea face viața petrecută în fața PC-ului mult mai eficientă. Das Keyboard 5Q și X50Q sunt diferite prin intermediul câtorva particularități, mai ales prin eliminarea capului rotativ din colțul din dreapta sus în modelul mai ieftin – X50Q. În rest, funcționalitatea este identică.

În privința opțiunilor pe care ți le pune la dispoziție prima tastatură inteligentă, ideea este următoarea. Prin intermediul unei aplicații software foarte elaborate, poți programa fiecare aspect al experienței de tastare. Dacă primești un email de la manager, tasta M poate clipi într-un mod agresiv cu culoarea roșie. Dacă o programare în calendar necesită atenție, aceeași tastă poate deveni albastră sau alta se poate colora mov. Totul depinde de afinitatea ta pentru culori și răbdarea pentru a programa fiecare tastă.

În spatele noilor tastaturi se află niște switch-uri mecanice Gamma Zulu optimizate pentru face față la aproximativ 100 de milioane de apăsări. Prețul de achiziție pentru Das Keyboard Q5 este de aproximativ 250 de dolari, în timp ce X50Q se încadrează în 200 de dolari.

das-keyboard-x50-button-signal-c

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: