Povestea din Far Cry 5 va fi adusă în lumea reală printr-un film

Far Cry 5 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din 2018, iar având în vedere dezbaterile din jurul premisei, fiecare trailer merită toată atenția.

Efortul de promovare al jocurilor cu buget mare a început de câțiva ani să includă nu doar trailere, afișe și demo-uri. Scurt metraje sau lung metraje lipsite de animație, cu actori reali încep de asemenea să devină prevalente. Acestea se găsesc online cu sufixul de live-action, în contrast cu standardul de animație.

Primul trailer de tip live action a fost publicat în urmă cu câteva zile pe YouTube și reușește să facă o treabă foarte bună pentru a te introduce în atmosfera jocului. În rolul principal poate fi văzut Father Joseph, antagornistul central al jocului. Pe lângă activitățile sale curente în cadrul sectei pe care o conduce, cu această ocazie, aflăm câteva detalii despre începuturile sale.

”În spatele fiecărui personaj negativ există o persoană neremarcabilă cu o poveste remarcabilă. Aceasta este despre călătoria lui Joseph Seed înainte să fi devenit Părinte, înainte ca pastorul Jerome să fi fost forțat să renunțe la statutul său de ghid al sufletelor din County.”

Descrierea oficială a clipului de pe YouTube încearcă să te introducă în atmosfera jocului. După cum era de așteptat, trailerul este unul destul de terifiant și încărcat de tensiune. Trecând peste aceste detalii, dacă aștepți cu interes lansarea Far Cry 5, ar fi păcat să nu-l vezi.

[readmore]

Far Cry 5 este dezvoltat de Ubisoft, iar lansarea sa este planificată pentru 27 martie 2018, peste doar câteva săptămâni. Până la lansarea efectivă a jocului, abonații la Amazon Prime Video se vor putea bucura de un scurt metraj a cărui acțiune se petrece în același univers fictiv recreat în joc.

Intitulat Far Cry 5: Inside Eden`s Gate, respectivul film va avea premiera pe 5 martie, iar distribuția îi va include pe Kyle Gallner (American Sniper) și Greg Bryk (A history of violence).

Alexandru Puiu
12:30 03.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video