Ce s-a întâmplat cu traficul pe Pornhub când hawaiienii au aflat că vine sfârșitul lumii

Ce s-a întâmplat cu traficul pe Pornhub când hawaiienii au aflat că vine sfârșitul lumii

Hawaiienii au primit săptămâna trecută un mesaj pe care nimeni nu și l-ar dori, în care erau avertizați de un atac iminent cu rachete.

hawaii mesaj alerta

Alerta a fost trimisă prin SMS de către Hawaii Emergency Management Agency. Cetățenii au fost anunțați că este vorba de o alarmă falsă abia după 38 de minute, conform New York Times. Autoritățile au explicat că a fost vorba de o greșeală umană și i-a asigurat pe oameni că nu e vorba de hackeri sau de vreun guvern străin. „Ce s-a întâmplat astăzi a fost complet inacceptabil”, a zis guvernatorul David Y. Ige. „Mulți oameni din comunitatea noastră au fost profund afectați de acest lucru. Îmi pare rău pentru durerea și confuzia pe care a experimentat-o oricine”.

Cum s-a reflectat însă toată întâmplarea pe Pornhub? Conform statisticilor acestora, atunci când oamenii au primit alarmele, s-au oprit din orice făceau pe site. Abia atunci când au aflat că este vorba de o alarmă falsă, s-au pus din nou pe treabă. A fost nevoie de 45 de minute de panică totală, dar apoi lucrurile au revenit pe făgașul normal pe Pornhub, după cum relatează Boing Boing.

hawaii statistici pornhub

După ce a fost trimis SMS-ul, la 08:07, numărul de utilizatori hawaiieni a scăzut brusc, cu 77%. Când hawaiienii au fost asigurați ulterior că totul este bine, traficul a crescut cu 48%.

De ce au primit totuși oamenii o alertă falsă? Pentru că cineva a apăsat pe butonul greșit, în timpul unei schimbări de tură, conform lui Richard Rapoza, purtător de cuvânt pentru Hawaii Emergency Management System. Oamenii au început imediat să inunde străzile și să se strecoare în adăposturi, într-un spectacol al terorii și neputinței umane. Mai mult, sunetul sirenelor din fundal nu ajuta prea mult.

Hawaiienii aveau toate motivele să se sperie. Dacă luăm în considerare relațiile tensionate dintre SUA și Coreea de Nord și poziționarea Hawaii-ului, teama devine firească. Chiar și așa, întreaga întâmplare nu va fi uitată prea curând de hawaiieni – mai ales de cei care au crezut că până și în pragul morții sunt tot pe Pornhub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI