Pokemon Go cu o funcție revoluționară te-ar putea face să iubești jocul iar

Pokemon Go cu o funcție revoluționară te-ar putea face să iubești jocul iar

Popularitatea Pokemon Go a explodat în urmă cu aproximativ doi ani, dar jocul continuă să se bucure de actualizări constante, iar cel mai nou update s-ar putea să te convingă să te apuci din nou de el.

În funcție de cât de mult timp liber ai avut în 2016, Pokemon Go s-ar putea să fi fost destul de sus pe lista priorităților tale. Jocul a făcut o treabă minunată în a te convinge să ieși din casă printr-o combinație creativă de realitate augmentată și elemente de gameplay. Între timp, cel puțin în anumite țări, fascinația pentru el s-a mai dezumflat.

S-ar putea totuși să recâștige o mare parte dintre fani datorită unei funcții pe care foarte mulți și-au dorit-o din prima zi. Este vorba de posibilitatea de a-ți folosi pokemonii din arsenal într-un conflict virtual cu alte persoane. Până la finele acestei luni, vei putea să te lupți cu prietenii pasionați de Pokemon Go sau cu străini.

Ca să nu fii atacat în mod aleatoriu pe stradă, lupta va începe doar după ce ai scanat un cod QR pe telefonul partenerului de luptă. În acel moment, provocarea ta se va considera acceptată. În cea mai mare parte a timpului, luptele se vor desfășura când ești aproape de o persoană în lumea reală, dar există și câteva excepții. În cazul în care ai trecut pe cineva în lista ta de Ultra și Best Friends, cu ei te poți lupta de la distanță, indiferent unde te afli.

Pentru a se asigura că luptele sunt cât de cât echilibrate, cei de la Niantic au împărțit jucătorii în trei ligi. Acelea sunt definite prin restricții legate de numărul maxim de CP pe care îl poate avea un Pokemon cu care vii la luptă. Pentru a-ți pregăti pokemonul de război, îi poți da bomboane înainte sau praf de stele (stardust). Cu scuturi de protecție, ți-i poți proteja pe perioada desfășurării conflictului. La final, amândoi vă veți bucura de recompense.

Pokemon Go

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: