Boxa Pirelli e o roată cu muzică pentru toți pasionații de mașini

Boxa Pirelli e o roată cu muzică pentru toți pasionații de mașini
Sursa foto: IXOOST

Producătorul de anvelope Pirelli intră pe piața electronicelor prin lansarea unei boxe Bluetooth pe care orice pasionat de automobile și-ar dori-o în casă sau în garaj.

Pirelli poate se pricepe să facă anvelope, dar nu a dobândit vreo abilitate specială de a face și boxe. Așa că italienii au intrat în parteneriat cu IXOOST pentru realizarea boxei bluetooth P ZERO.

Compania italiană este cunoscută doar pentru anvelopele sale și realizare unei boxe este, probabil, încercarea italienilor de a câștiga mai multă vizibilitate. Este bine că a ales să lucreze cu un colaborator și să nu încerce să facă ei boxa.

Probabil cea mai interesant element la P ZERO este designul său. Boxa arată ca o roată de Formula 1, cum altfel? Și pot spune că P ZERO arată chiar bine și se potrivește într-un garaj sau pe mobila unui iubitor de mașini. Din păcate, boxa nu este realizată din cauciuc, dar măcar este o replică, la scară mai mică, a unei roți de mașini de Formula 1.

Produsul este disponibil în nouă culori și este realizat de IXOOST, producător de sisteme audio din Modena. Compania a mai realizat un sistem audio pentru Lamborghini pentru care s-au folosit țări de eșapament reale. Esavox 6.1 arată ca o piesă de Lamborghini și costă foarte mult, aproape 20.000 de euro.

Boxa P ZERO are un diametru de 33,02 centimetri, cântărește 9,5 kilograme, iar la interior se află un amplificator de 100 watt, bluetooth 4.0 cu AptX pentru conectivitate wireless, un midwoofer de 10cm și un difuzor tweeter de 2,5cm. Datele tehnice ar trebui să asigure un sunet bun și ar trebui să-ți asigure distracția în timp ce lucrezi la mașină.

Există și o problemă cu această boxă. Costă mai mult decât o anvelopă Pirelli. Dacă vrei să cumperi boxa Pirelli P ZERO atunci trebuie să plătești nu mai puțin de 2.400 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: 9to5toys