Lamborghini pregătește un model hibrid care va arăta fenomenal

Lamborghini pregătește un model hibrid care va arăta fenomenal

Lamborghini pregătește un model nou, exclusiv și revoluționar, care va cuceri orice iubitor de mașini sport.

Anul trecut, la salonul auto de la Frankfurt, reprezentanii Lamborghini au anunțat că lucrau încă de pe atunci la un model nou, în stilul Centenario (cea din imaginea de deschidere) și Veneno, două mașini super-sport care au fost produse în ediție limitată.

Tot în cadrul acelui eveniment, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei, Maurizio Reggiani, a declarat că noua mașină va fi dezvăluită la scurt timp după ce e finalizată, potențialilor cumpărători.

Nici nu-i de mirare că va fi un model exclusivist, o mașină Lamborghini nu-și permite multă lume pe această planetă să cumpere, iar dacă mai e și o versiune în ediție limitată, parcă îți este și teamă să-ți imaginezi prețul.

lamborghini

Privitul nu costă (în cazul acesta), așa că o imagine apărută în mediul online pe site-ul The Supercar Blog, dezvăluie posibilul design al noului Lamborghini. Productorul italian a oferit încă de la fondare, din anii 1960, unele dintre cele mai stilate, futuriste și tehnologizate mașini sport din lume, așa că Lamborghini n-o să te dezamăgească nici de data asta.

De asemenea, zvonurile spun că noul model va fi o mașină hibrid, adică va funcționa și pe benzină și pe sistem electric. Dacă zvonurile sunt adevărate, atunci pare că și Lamborghini începe să se îndrepte pe drumul producției de mașini electrice, dar, oricum, va fi un pas timid, întrucât producătorul italian, care și acesta se află sub „umbrela” Volkswagen, nu va putea produce cu ușurința altor branduri vehicule 100% electrice.

Lamborghini  are unele dintre cele mai puternice și mai rapide mașini sport din lume, rivale cu modelele de top ca McLarren, Bugatti, Pagani, Ferrari, Corvette și altele. Când vezi un Lamborghini, gândul te trimite imediat la amintirile din copilărie când erai fascinat de performanțele unui Lamborghini în jocurile NFS. E, într-adevăr, o mașină fenomenală, și ca design și ca putere.

Deocamdată, modelul preconizat poartă numele de cod LB48H și nu se bănuiește decât că va fi dezvăluit spre sfârșitul acestui an. Dar mai multe informații nu există deocamdată, doar imaginea superbă de mai sus.

Citește și: