Ozark primește dată de lansare și un trailer pentru sezonul 2

Netflix a anunțat astăzi că cel de-al doilea sezon al serialului Ozark. Noul sezon se lansează în întreaga lume pe 31 august și îi readuce pe Jason Bateman, Laura Linney și Julia Garner, cărora li se alătură și Janet McTeer.

În primul sezon îl vedem pe Marty Bride, un consultant financiar care face afaceri cu oameni cu care n-ar trebui să te încurci. Lucrurile se denaturează rapid și Marty își mută familia în regiunea Ozark, în speranța că va reuși să spele destul de mulți bani și destul de repede, încât să scape de gangsterul care l-a amenințat că-l omoară pe el, dar și pe familia lui. Bineînțeles, lucrurile nu merg cum trebuie și situația se complică și mai mult.

În noul sezon, Ozark urmează povestea lui Marty Byrde și a familiei sale, în timp ce navighează în apele întunecate ale vieții într-un cartel periculos. Avocatul Helen Pierce își face apariția în oraș, agitând apele pentru familia Byrde. Marty și Wendy luptă pentru interesele lor, mai ales în contextul pericolelor venite dinspre parteneriatele riscante pe care le au. Miza este mai mare ca niciodată, iar familia Byrde va realiza curând că trebuie să riște totul înainte de a scăpa.

Din ce putem observa în imagini, atmosfera serialului rămâne la fel de tensionată și întunecată și acțiunea, cel puțin, la fel de complicată ca la început. Se pare că și noul sezon va avea tot 10 episoade, cu o lungime de o oră fiecare.

Jason Bateman, care pe lângă faptul că joacă în serial, este și regizor și producător executiv al Ozark a avut de spus despre această continuare că „este o escaladare a tot ceea ce am văzut în primul sezon din punct de vedere al business-ului, pericolului, dar și al relațiilor”

Primul sezon al serialului a fost bine primit de fani (8,3 pe IMDB), dar și de critici (are nota de 66% pe Rotten Tomatoes) și era, oarecum, de așteptat ca acesta să primească o continuare.

Citește și: