Popularul FPS Overwatch va fi gratuit weekendul viitor

Popularul FPS Overwatch va fi gratuit weekendul viitor

Cei care vor să se joace Overwatch timp de câteva zile fără să facă nici un fel de investiție o pot face weekendul viitorul, în perioada 17 – 20 noiembrie.

Lansat inițial în luna mai a anului trecut pentru PC și console next gen, Overwatch a fost prima proprietate intelectuală a celor de la Blizzard în aproximativ un deceniu. În plus, pentru prima oară, o companie americană cunoscută pentru jocuri de strategie (StarCraft, Warcraft), RPG-uri (Diablo) și MMORPG-uri (World of Wacraft) s-a ancorat la un FPS. Având în vedere lipsa eșecurilor din portofoliul Blizzard, nu este neapărat o surpriză faptul că, în doar un an de disponibilitate, Overwatch a făcut deja valuri în industrie, obținând o serie stufoasă de premii și reușind să generezi profituri foarte generoase.

Din păcate pentru cei care sunt curioși ”cu ce se mănâncă”, Overwatch nu a fost niciodată disponibil în format demo. Pentru a-l juca, ai fost nevoit încă de la început să-l achiziționezi în format complet. Cei care au rezistat însă până la această oră, îl vor putea testat în toată splendoarea sa pe parcursul weekendului viitor.

Anunțul a fost făcut pe blogul oficial Overwatch și pare să fie încărcat de vești bune pentru fanii îndrăgitului FPS online. ,,Pentru acest weekend, oferim acces la întreaga serie de eroi Overwatch în număr de 26 și la 16 hărți disponibile pentru joacă într-o varietate de moduri, inclusiv Quick Play, Custom Games și Arcade. Jucătorii vor putea să-și evolueze personajele, să câștige Loot Boxes și să deblocheze o varietate foarte mare de opțiuni de personalizare. În plus, dacă decizi să cumperi Overwatch după ce ai testat jocul, vei putea să păstreze tot progresul dobândit pe parcursul weekendului.”

Singura notă este că ar fi bine să-ți faci un cont gratuit la Blizzard, dacă nu ai deja și să intri pe PlayOverwatch.com pe 17 noiembrie pentru a descărca jocul.