Misterul orașelor din Rusia cufundate în beznă în miezul zilei

Misterul orașelor din Rusia cufundate în beznă în miezul zilei

În ai multe orașe din Rusia, cerul s-a întunecat brusc pentru câteva ore, iar evenimentul ciudat a avut loc chiar în mijlocul zilei.

Oamenii din regiunea Iacutia, din nord-estul Rusiei, sunt consternați de apariția unui nor masiv care a transformat ziua în noapte, pe o suprafață mai mare decât cea a României. Nici autoritățile, nici localnicii nu au explicații concrete cu privire la eveniment, dar teorii sunt destule.

rusia intuneric siberia 1

Meteorologii și angajații din apărare n-au putut oferi comentarii cu privire la fenomenul care a lovit trei districte din Iacuta. Nu există informații cu privire la meteoriți sau eclipse și nici la teste de arme. Nici nu se pune problema de apariția extratereștrilor. Cu toate acestea, unii oameni cred în astfel de idei.

 

Un localnic din Eveno-Bytantaisky spune că ”oamenii vorbesc despre o pulsație luminoasă înregistrată de sateliții americani, urmată de creșterea nivelului de radiații și de activitate militară în zonă” și adaugă că ”nu ni se va spune vreodată dacă e adevărat sau fals”.

rusia intuneric siberia 3

 

Unii susțin că ar putea fi vorba despre un nou tip de armă, pe care rușii ar fi testat-o. Alții, pe de altă parte, sunt de părere că singura explicație este cea a unui OZN.

rusia intuneric siberia 4

Localnicii au raportat că cerul s-a întunecat în jurul orei 11:30, iar fenomenul inexplicabil a durat aproximativ trei ore. Acesta s-a petrecut vinerea trecută, pe 20 iulie.

rusia intuneric siberia 5

Există și teorii care vorbesc despre faptul că incendiile de vegetație care au loc în Siberia ar fi cauza acestui întuneric. Totuși, ideea nu este cea mai bună, deoarece niciun astfel de incendiu nu se afla în vreo zonă apropiată de orașele afectate de întuneric, astfel că poluarea cu fum nu e o variantă de luat în calcul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: