Orange aduce Xiaomi în România: ce telefon premium poți cumpăra deja

Orange aduce Xiaomi în România: ce telefon premium poți cumpăra deja

Până acum puteai cumpăra telefoane Xiaomi de la retaileri locali sau străini, însă nu puteai lua unul de la operatorii telecom. De acum vei putea cumpăra telefoane și accesori Xiaomi de la Orange România.

Brandul chinezesc care numeroase telefoane, însă numai două vor ajunge și în magazinele Orange din țară. Este vorba despre flagship-ul Xiaomi Mi MIX 2S și de telefonul low-end range Xiaomi Redmi5.

Mi MIX 2S are un disply IPS Full HD+ de 6 inci, unele dintre cele mai înguste margini ale ecranului de pe piață, dar şi o carcasă din material ceramic curbat. Designul telefonului este completat de specificaţii tehnice de top precum procesorul Snapdragon 845 de 2,8GHz, 6GB memorie RAM, 64GB spatiu de stocare, dar şi încarcare rapidă wireless.

Telefonul Redmi5 nu este la fel de impresionant, adresându-se, mai degrabă, celor interesați de un telefon ieftin. Acesta are un display LCD de 5,7 inci, procesor un procesor Snapdragon 450, 2GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de doar 16 GB. Telefonul are o cameră pe spate de 12 megapixeli ce poate filma Full HD la 30 de cadre pe secundă și o cameră de selfie de 5 megapixeli. Nu în ultimul rând, spațiul de stocare al telefonului poate fi extins cu un card microSD până la 128 GB, are o baterie de 3300 mAh și mufă de căști.

Pentru a sărbători intrarea noului brand în portofoliul Orange, cei care doresc pot trece în perioada 22-23 septembrie în magazinul Orange din Băneasa Shopping Center pentru a testa două telefoane Xiaomi. În plus, cei care vor achiziţiona telefoane Xiaomi în decursul celor două zile din Orange Shop Băneasa vor fi primi și alte produse Xiaomi: acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh) pentru cei care cumpără Redmi5 și o brăţară fitness Xiaomi Mi Band 3 pentru cei care cumpără Mi MIX 2S.  Cu această ocazie, Orange adaugă noua brăţară de fitness Xiaomi Mi Band 3 în oferta magazinului.

În ofertă Orange, Mi MIX 2S poate fi achizitionat cu 65 euro împreună cu abonamentul Orange Me 45 în timp ce Redmi5 este disponibil de la 15 euro alături de abonamentul Orange Me 20.

Citește și: