Oppo Find X o să fie telefonul la care Apple și Samsung doar visează

Oppo Find X o să fie telefonul la care Apple și Samsung doar visează

După Vivo NEX și iminentul Oppo Find X, este foarte greu să afirmi că producătorii chinezi nu dau dovadă de un grad spectaculos de inovație, mai ales în cazul telefoanelor scumpe.

Dacă tot am avut parte de Vivo NEX la începutul săptămânii, a venit rândul altor chinezi să ne stârnească interesul cu un smartphone de top. De această dată, este vorba de cei de la Oppo, un brand despre care s-ar putea să nu știi foarte multe, dar unul care este mai relevant ca niciodată în Asia. În plus, cu un efort minim, s-ar putea ca și europenii să alerge după dispozitivele lor. Tocmai din acest motiv vom avea parte de o lansare a noului Oppo Find X în capitala franceză.

Speculațiile pe marginea noului aparat au fost multe în ultimele săptămâni, dar cu câteva zile rămase până la lansarea efectivă, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că prea puține detalii referitoare la acest aparat mai sunt un mister. Terminalul are mari șanse să nu incorporeze un breton în partea de sus, iar marginile curbate ale panoului reprezintă un detaliu de finețe ce va fi apreciat de mulți utilizatori.

Oppo Find X

Referitor la specificațiile hardware ale Oppo Find X, dacă se confirmă lista de particularități de mai sus, aparatul ar trebui să aibă 8GB RAM și un SOC Snapdragon 845. Va fi preinstalat cu Android 8.1, deși interfața nativă va fi una proprietară, ColorOS 5.1.

Are două camere principale pe spate, de 20, respectiv 16 megapixeli. Funcționează simultan cu două cartele SIM, iar doritorii îl vor putea achiziționa cu două tipuri de finisaj cu denumiri pretențioase, roșu și albastru.

[readmore]

Conferința pentru dezvăluirea oficială a noului Oppo Find X este planificată pentru 19 iunie la Paris. Atunci vom afla cât de revoluționar poate fi un smartphone chinezesc învăluit momentan într-o curioasă aură de mister.

Citește și: