Oppo F9 ar putea fi cel mai bun telefon pentru selfie-uri de top

Oppo F9 ar putea fi cel mai bun telefon pentru selfie-uri de top

Nu trebuie să urmărești lansările de telefoane chinezești pentru a ști că au adus pe piață în ultimul an unele dintre cele mai impresionante smartphone-uri, iar Oppo F9 continuă respectivul trend.

Amatorii de selfie-uri au un nou smartphone la care să viseze. După ce a fost subiectul mai multor speculații pe parcursul ultimelor săptămâni, Oppo F9 se pare că se pregătește de lansarea oficială. Gadgetul cu pricina a ajuns de curând online în toată splendoarea sa, iar acum avem parte de un set complet de specificații ce par să provină dintr-o sursă oficială. Întregul tabel de particularități poate fi văzut mai jos.

O parte dintre abilitățile sale hardware confirmă alte câteva speculații apărute în urmă cu câteva zile. Din câte se pare, Oppo F9 va fi construit în jurul unui panou de 6,3 inci cu un breton infim în partea de sus pentru o cameră foto video și o buză discretă în partea de jos. Rezoluția sa nativă va fi de 1080 x 2280 pixeli, în timp ce luminozitatea maximă va sări până la 450 de niți.

Creierul întregii afaceri va fi un MediaTek Helio P60 de top împerecheat cu 4 sau 6GB RAM, la care se adaugă o memorie internă de 64GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă cu ușurință folosind carduri microSD de până la 256GB. Precum majoritatea telefoanelor provenite din China, Oppo F9 va fi un smartphone dual SIM.

Pe partea de captură, F9 va avea două camere principale pe partea din spate, dintre care una va fi de 16 megapixeli cu F/1.85, iar a doua de doi megapixeli va facilita efectuarea fotografiilor cu bokeh prin detectarea adâncimii. Selfie-urile ar trebui să fie luminoase și încărcate de detalii datorită utilizării unui senzor frontal de 25 de megapixeli cu F/2.0.

Noul smartphone vine preinstalat cu Android 8.1 Oreo mascat de interfața proprietară ColorOS 5.2. Acumulatorul de 3500 mAh este compatibil cu tehnologia de încărcare rapidă Oppo VOOC menită să-ți ofere două ore de apeluri după 5 minute la priză. Un preț de achiziție este momentan necunoscut.

 

oppo f9