19 apr. 2018 | 14:00

Oppo A3 va fi un telefon foarte bun pentru viața de zi cu zi

ACTUALITATE
Oppo A3 va fi un telefon foarte bun pentru viața de zi cu zi

Nu am mai aflat de mult timp detalii despre posibilele lansări Oppo. La această oră însă, chinezi se pare că se pregătesc pentru anunțarea lui Oppo A3.

Într-o perioadă în care suntem asaltați cu noi modele de mobile în fiecare zi, chinezii sunt primii care încearcă să-ți fure privirea cu terminale ieftine și atrăgătoare. Respectivele smartphone-uri s-ar putea să nu folosească cele mai sprintene procesoare, dar la ora actuală, majoritatea SoC-urilor mainstream sunt mai multe decât decente din perspectiva performanței.

Oppo A3 este un telefon ce urmează să fie lansat peste câteva săptămâni. Înainte de lansarea efectivă, dispozitivul a apărut pe site-ul benchmark-ului Geekbench, iar rezultatele se văd mai jos. În același timp, a trecut pe la TENAA, autoritatea asiatică pentru certificarea tuturor dispozitivelor electronice ce urmează să se comercializeze în China și în împrejurimi.

Ca urmare, sunt puține particularități referitoare la viitorul aparat ce au rămas un mister.

Oppo A3 va fi construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P60. Telefonul ar urma să se comercializeze cu o valoare între 260 și 320 de dolari, în funcție de configurația hardware pentru care optezi. Una peste alta, ar trebui să se comporte destul de bine în lumea reală. Ca referință, Oppo R15 folosește același SoC de top de la MediaTek și este cu 50% mai scump.

Dacă specificațiile de pe site-ul TENAA se dovedesc a fi adevărate, dispozitivul va folosi un panou LCD de 6,2 inci cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 1080 x 2160 pixeli. Pe lângă procesorul MediaTek, Oppo A3 va include 4GB RAM sau 6GB RAM și un spațiu de stocare de 64GB sau 128GB.

Un slot pentru microSD-uri și-a găsit de asemenea loc pe margine.

[readmore]

Are o singură cameră principală de 16 megapixeli și una pentru selfie-uri de 8 megapixeli. Pentru că lipsește din ecuație un senzor de amprentă, autentificarea biometrică se va realiza probabil cu fața. Oppo A3 se va încadra în 159 de grame cu tot cu un acumulator de 3300 mAh.

Oppo A3 Helio P60

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele