OnePlus se reprofilează și vrea să-ți vândă televizoare smart

OnePlus se reprofilează și vrea să-ți vândă televizoare smart

OnePlus se pregătește pentru lansarea viitorului 6T, însă compania pare a fi interesată să ofere și altceva decât telefoane.

OnePlus 6T este așteptat cu nerăbdare de o mulțime de fani ai seriei de smartphone-uri. Din păcate, pentru unii telefonul nu mai e pe lista celor care contează, deoarece producătorul a luat decizia de a renunța la jackul de căști pentru noul smartphone.

Dincolo de această problemă apărută din oportunism financiar și nu din existența unei inovații, OnePlus are de gând să-ți vândă și altceva decât telefoane. Televizoare smart, mai exact.

Pete Lau, CEO-ul companiei, a descris într-o postare pe blogul companiei acest nou proiect: ”vrem să aducem locuințele la un nou nivel de conectivitate inteligentă. Pentru a face asta, construim un nou produs cu design de flagship, cu imagine și sunet premium, care să îți conecteze casa mult mai ușor. Acesta este OnePlus TV.”

Lau spune că primul televizor OnePlus ar trebui să apară în 2019, dar va dura ceva până la perfecționarea sa. Televizorul va primi update-uri pentru a deveni mai ”inteligent” pe parcursul următorilor cinci ani după lansare, astfel că va deveni mai conectat la telefonul tău.

Televizorul te-ar putea ajuta dacă vrei să faci streaming de conținut multimedia de pe telefon sau să îți consulți agenda. Televizorul va avea și o cameră, iar Lau spune că va exista și o soluție pentru cei care se tem pentru intimitatea lor.

OnePlus nu a specificat dacă televizorul va funcționa pe o platformă deja existentă, ca Android TV, sau dacă va folosi ceva nou, construit de la zero.

Într-adevăr, e o decizie surprinzătoare, dar OnePlus susține că are pregătirea necesară pentru a intra pe segmentul televizoarelor, la ceva ani după lansarea primului smartphone.

Citește și:
Etichete: