OnePlus 6 a învins iPhone 8 Plus la cel mai important capitol

OnePlus 6 a învins iPhone 8 Plus la cel mai important capitol

OnePlus 6 este unul dintre cele mai accesibile terminale de top, având în vedere configurația sa hardware. Pe lângă laudele primite în review-uri de la momentul lansării, cea mai importantă victorie s-ar putea să fi fost oferită de curând de redactorii DxOMark.

Prețul de achiziție pentru OnePlus 6 gravitează în jurul valorii de 500 de euro, în funcție de magazinul de unde ai norocul să-l cumperi. Telefonul lansat în luna mai a acestui an vine preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android 8.1 și, în doar câteva săptămâni, a beneficiat de actualizări de firmware pentru remedierea tuturor problemelor care au făcut valuri la momentul lansării.

Este un aparat cu 128 sau 256GB de spațiu construit în jurul unui panou de 6,28 inci, cu un breton discret în partea de sus și o rezoluție nativă de 1080 x 2280 de pixeli. Are 8GB RAM, iar creierul întregi afaceri este un Snapdragon 845, același pe care îl găsești în telefoane cu 60 – 80% mai scumpe.

Partea de captură este asigurată de o combinație între două camere principale prima de 16 MP (f/1.7, 27mm, 1/2.6 inci, 1.22µm, gyro-EIS, OIS), iar a doua de 20 MP (16 MP effective, f/1.7, 1/2.8 inci, 1.0µm). Această combinație s-a aflat în spatele review-ului îmbucurător primit de la DxOMark.

OnePlus 6 are la această oră 96 de puncte în clasamentul DxOMark, cu 100 de puncte pentru partea de foto și 87 de puncte pentru partea de video. Cu scorul de 96, a intrat în top 10 și a depășit terminale mult mai scumpe, precum iPhone 8 Plus sau Galaxy Note 8.

[readmore]

Dacă avem în vedere doar partea de captură foto, scorul de 100 de puncte pentru fotografii plasează OnePlus 6 în fața Google Pixel 2. Printre particularitățile care au scos în față camera de la cel mai nou OnePlus în fața concurenței se numără autofocusul foarte precis, expunerea corectă a scenelor în ele mai multe situații și culorile vii care nu deformează realitate.

Blițul se comportă de asemenea exemplar.

OnePlus 6 dxomark