Cum arată OnePlus 6T, noul telefon cu scanner de amprentă în ecran

Cum arată OnePlus 6T, noul telefon cu scanner de amprentă în ecran

S-au dus vremurile în care telefoanele rămâneau secrete și aflam ce funcții aveau abia când erau lansate.Tot mai des aflăm toate surprizele înainte de lansarea oficială.

Despre Google Pixel 3 știm deja aproape totul și așteptăm data de lansare, iar acum este rândul lui OnePlus 6T să iasă la rampă. Zilele trecute am avut o serie de randări grafice cu modul în care telefonul va arăta, iar acum avem alte fotografii și mai multe date despre noile telefoane.

Cea mai mare schimbare de design este micșorarea crestăturii ecranului, iar acum este ca o picătură, ceea ce este o schimbare binevenită.

Astăzi avem pentru voi și dimensiuni oficiale alte telefonului. Așadar, avem o lungime de 157,5 mm, lățime de 75,7 mm și o grosime de 8,2 mm sau 8,6 mm dacî includem și camera ieșită în relief. Aceste dimensiuni sunt cele așteptate, ca cele ale Oppo R17 Pro, acesta fiind modelul de bază pentru OnePlus 6T.

Noul telefon OnePlus va fi puțin mai gros decât precedentul care ajungea la 7,8 mm. Această îngrojare a telefonului poate însemna o baterie mai mare, dar și adăugarea hardware-ului necesar pentru funcționarea senzorului de amprentă ce va fi amplasat sub ecran.

Acest senzor de amprentă se va numi Screen Lock, iar șeful OnePlus Pete Lau a dat mai multe detalii despre acesta. Combinând cel mai now hardware cu algoritmi de self-learning care preîncarcă informația despre amprentă am creat un senzor de amprentă extrem de rapid.

De asemenea, Screen Lock va folosi tehnologia Trust Zone a Qualcomm care stochează informațiile despre amprentă în cipul procesorului Snapdragon 845. Rezultatul ar fi „o viteză nemaiîntâlnită și comoditate”.

Tehnologia are potențial, dar încă se află la început de drum, chiar și cu inovațiile aduse de OnePlus este greu de crezut că acest senzor va fi la fel de bun și de rapid ca cel cu care ne-am obișnuit până acum.

Bazat pe aceste asemănări dintre OnePlus și Oppo R17 Pro este normal să ne așteptăm la o diagonală de 6,4 inci, 6 sau 8 GB memorie RAM și un procesor Snapdragon 845. Telefonul ar trebui să fie prezentat oficial în luna octombrie a acestui an.

Citește și: