Imaginile cu OnePlus 6T îți arată că nu mai au pic de imaginație chinezii

Imaginile cu OnePlus 6T îți arată că nu mai au pic de imaginație chinezii
11:30 02.10.2018

OnePlus nu a păstrat secret faptul că lucrează la un nou smartphone, însă până acum detaliile despre noul telefon nu au ieșit la iveală.

Totuși, acum avem primele imagini cu noul smartphone de top de la chinezii OnePlus. Pe internet au apărut imagini cu două modele ale telefonului, unul cu un finisaj glossy și altul cu un finisaj mat.

Marea noutate la nivel de design este faptul că crestătura ecranului a fost cu mult micșorată față de modelul anterior. Așa numitul breton al OnePlus 6 ocupa cam trei sferturi din partea de sus a telefonului, pe când la OnePlus 6T acesta este mult mai mic, precum o picătură. Același design l-am regăsit și la alte telefoane, unul dintre acestea fiind Huawei Mate 20, ce este programat să fie lansat pe 15 octombrie.

Primul telefon care a venit cu un astfel de design a fost Oppo F9, prezentat în august. Chiar și așa nu este suprinzător ca designul să apară pe un OnePlus având în vedere că cele două companii au aceeași firmă mamă. Nu de multe ori, designul telefoanelor Oppo a fost adoptat de OnePlus, reciclat pentru piețele externe precum India, piețe unde Oppo nu acționează.

Despre componentele găsite la interior nu știm prea multe, însă ar trebui să ne așteptăm la un procesor Snapdragon 845 și cel puțin 6 GB memorie RAM. Oricum știm că 6T nu va avea o mufă de căști (ceea ce este trist), dar telefonul ar putea o baterie mai mare și mai știm că telefonul va include un senzor de amprentă sub ecran. De aceea, nu vedem niciun senzor de amprentă pe spatele telefonului.

De asemenea, telefonul se va lansa cu Android Pie, din moment ce OnePlus 6 a trecut deja la Android 9 și ar putea fi vândut pentru un preț de 550 de dolari. Legat de lansare nu știm nimic oficial, dar s-ar putea ca telefonul să fie prezentat undeva la mijlocul lunii octombrie, la un an de la lansarea OnePlus 5T.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Winfuture