Ediția specială OnePlus 6T e un monstru de telefon cu 10 GB de RAM

Ediția specială OnePlus 6T e un monstru de telefon cu 10 GB de RAM

OnePlus 6T a fost lansat în urmă cu ceva vreme, iar acum vom avea parte și de o ediție specială a telefonului, ceva mai puternică.

De câțiva ani, producătorii de telefoane mobile intră în parteneriate cu alte branduri, îndeosebi cu cele de mașini exotice, pentru a crea ediții speciale de telefoane. Parteneriatul dintre Huawei și Porsche e deja binecunoscut, dar nu e singurul. Oppo, de exemplu, are un parteneriat cu Lamborghini, iar acum e rândul OnePlus să intre în acest club select.

OnePlus 6T va fi lansat într-o ediție specială, alături de cei de la McLaren. Noul parteneriat a fost anunțat în urmă cu câteva zile, însă până acum nu apăruseră și detalii despre viitorul smartphone. Acum avem primele informații despre acesta, iar telefonul se anunță a fi un adevărat monstru.

Zvonurile curente vorbesc despre un OnePlus 6T care îți va oferi 256 GB de spațiu de stocare, dar nu asta e vedeta telefonului, ci cei 10 GB de memorie RAM. Telefonul va avea un design ușor modificat, iar pe spate va apărea logoul McLaren, pentru a diferenția smartphone-ul de ediția normală.

Telefonul OnePLus 6T McLaren Edition ar trebui să fie dezvăluit pe 11 decembrie și va fi disponibil la vânzare chiar de a doua zi. Totuși, dacă ești interesat să îți cumperi un astfel de telefon, ar trebui să ai ceva bani la dispoziție. Telefoanele lansate în astfel de ediții sunt întotdeauna mai scumpe decât variantele normale, din motive evidente.

Pe lângă asta, smartphone-urile de acest fel sunt lansate și în ediție limitată. Așadar, trebuie să fii pe fază când apare telefonul la vânzare, pentru că nu sunt multe exemplare disponibile.

Citește și:
Sursa: gsmarena.com