Cât costă Huawei Mate 20 RS Porsche Design, cel mai scump telefon Huawei

Cât costă Huawei Mate 20 RS Porsche Design, cel mai scump telefon Huawei

Dintr-un punct de vedere, Huawei Mate 20 RS Porsche Design este foarte apropiat de varianta standard de Huawei Mate 20 Pro, dar când îi vezi prețul, nu mai ești de aceeași părere. 

De-a lungul anilor, foarte mulți producători din tech au încheiat parteneriate cu branduri din industria auto pentru a lansa gadgeturi cu sigla Ferrari, Lamborghini sau Porsche. Deja de câțiva ani, când vine vorba de smartphone create sub tutela Porsche Design, cei de la Huawei au obținut exclusivitatea și nu se sfiesc să se laude cu asta.

Cel mai nou smartphone realizat de Huawei în colaborare cu Porsche este intitulat Huawei Mate 20 RS Porsche Design. Nu are nici pe departe un nume ușor de ținut minte, dar fanii producătorului de mașini sport visează deja să pună mâna pe el.

La fel ca anul trecut, varianta RS împărtășește toate specificațiile tehnice cu Huawei Mate 20 Pro. Diferențele sunt mai degrabă de ordin estetic, în frunte cu sigla Porsche Design care tronează pe partea din spate a gadgetului.

În continuare avem parte de trei camere principale cu brandul Leica pe spate, dar acestea sunt integrate într-o bandă de sticlă care s-ar putea să-ți aducă aminte de mașinile de curse. Tot pe spate, sunt două benzi de piele naturală lucrată manual. Această particularitate de autenticitate justifică probabil o parte din adaosul comercial pe care îl vei achita peste prețul unui Mate 20 Pro în versiune standard.

Noul smartphone este disponibil în culorile roșu și negru, cu mențiunea că partea din sticlă va fi în permanență neagră, indiferent de finisajul pentru care optezi. La interior, ascunde un SoC Kirin 980 de ultimă generație. Se încarcă foarte rapid prin încărcătorul de 40W și tehnologia SuperCharge, iar dacă optezi pentru varianta wireless, te vei bucura de 15W. Acumulatorul este de 4200mAh. Pe partea de securitate, poți opta pentru autentificarea facială sau prin intermediul senzorului de amprentă integrat în ecran.

În timp ce un Huawei Mate 20 Pro costă 1050 de euro în versiunea cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB, Huawei Mate 20 RS Porsche Design sare până la 1695 de euro pentru modelul ”accesibil” cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Varianta de top cu aceeași cantitate de memorie RAM și 512GB de spațiu costă 2095 euro.


POrsche Design

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI