Toate clipurile cu OnePlus 6 în care vezi ce are special și cum arată

Toate clipurile cu OnePlus 6 în care vezi ce are special și cum arată

OnePlus 6 este un telefon care a fost foarte așteptat de fanii brandului asiatic și pare să includă toate particularitățile pentru a concura de la egal la egal cu smartphone-urile de top ale momentului.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, a avut loc evenimentul de lansare pentru OnePlus 6. În aproximativ 45 de minute, telefonul a fost descris cu o serie de superlative absolute. Deși s-ar putea să nu fie cel mai bun telefon al momentului, există multe detalii care nu trebuie trecute cu vederea.

Acesta este un telefon lansat cu moto-ul „Viteza de care ai nevoie”, iar cuvintele respective nu au fost puse acolo de dragul marketingului.

Noul vârf de gamă de la OnePlus și probabil singurul smartphone pe care compania îl va lansa în acest an, are un spate de sticlă. Această opțiune poate fi clasificată deja ca fiind tradițională printre terminalele scumpe ale momentului.

[readmore]

Se pare însă că ar trebui să fie surprinzător de andurantă comparativ cu creațiile concurenței. Pe lângă stratul de Gorilla Glass 5, realizarea spatelui de la telefon a implicat 40 de pași. Pe lângă șase straturi cu scop anti-reflectorizant, o peliculă specială crează un efect 3D care ar trebui să fie destul de impresionant când ții telefonul în mână.

Pe lângă un smartphone care a confirmat toate speculații din ultimele luni, oficialii companiei chineze au dezvăluit o pereche de căști wireless care nu sunt deloc neglijabile. Acestea au niște particularități interesante de design și, conform reprezentanților companiei, ar trebui să se audă foarte bine. Sunt intitulate Bullets Wireless Headphone.

OnePlus Bullets Wireless par să fie niște câști atât de interesante, încât au generat reacțiile de mai jos în cazul unui test pe orbește realizat de câțiva artiști. Aparent, clipul de mai jos nu este regizat, iar reacțiile sunt autentice. Rămâne să punem și noi mâna pe ele pentru a ne exprima o opinie avizată vizavi de calitatea audio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: