LG G7 are o dată de lansare și un nume sub care va fi vândut oficial

LG G7 are o dată de lansare și un nume sub care va fi vândut oficial

LG G7 e noul telefon al companiei pentru acest an. După ce în februarie a fost introdus LG V30 ThinQ, acest nou model este așteptat cu câteva noutăți pe care sud-coreenii nu le-au introdus pe alte modele.

LG nu renunță la seria G pentru telefoane și noul model se va numi LG G7 ThinQ. Ultimul cuvânt din nume marchează integrarea în acest dispozitiv a platformei de inteligență artificială dezvoltată de companie.

Ultimul zvon despre LG G7 ThinQ indică data de 2 mai pentru lansarea oficială. Până acum, telefonul a apărut într-un clip neoficial pe YouTube. Poți vedea că are un design inspirat de iPhone X sau Essential Phone, cu o crestătură în partea de sus. Totodată, LG G7 ThinQ ar veni cu buton dedicat pentru AI.

Încă nu e cert cum va folosi noul model inteligența artificială, dar în LG V30 ThinQ aceasta a fost aplicată pentru camera foto care recunoaște umbre, obiecte, condiții de luminozitate și setează totul automat ca să faci poze mai bune.

Zvonurile mai indică folosirea unui ecran M+ LCD cu RGBW cu o reducere a consumului de energie electrică cu până la 35%. Mai mult, ca specificații, LG G7 ThinQ ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu 4 GB RAM și un spațiu intern de stocare de 64 GB. Totodată, o versiune Plus ar veni cu hardware mai puternic: 6 GB RAM și 128 GB stocare.

Din ce poți vedea în clipul de mai jos, interfața este prea puțin schimbată față de ce a făcut LG până acum. Ce ar fi interesant de văzut e cum a împărțit LG zona de sus, din stânga și dreapta crestăturii. Deocamdată, Google a anunțat doar pentru Android P suport oficial pentru această noutate hardware.

[readmore]

Altfel, telefonul ar avea un ecran de 6 inci și un raport de aspect de 19,5:9. Camera frontală ar fi de 8 megapixeli, iar pe spate vor fi folosite două camere de câte 16 megapixeli. Rămâne de văzut ce noutăți vor fi la acest capitol, după ce LG V30 a introdus cele mai importante noutăți în 2017.

Citește și:
Sursa: The Verge