OnePlus 6: când se lansează și ce preț va avea telefonul

OnePlus 6: când se lansează și ce preț va avea telefonul

OnePlus 6, următorul telefon al celor de la OPPO, are o dată de lansare confirmată și avem ceva informații și despre prețul acestuia, după cum arată și computerblog.ro.

OnePlus 5T nu a apărut de foarte mult timp pe piață, însă asta nu-i împiedică pe cei de la OPPO să lucreze deja la următorul model din serie. Acesta ar urma să fie OnePlus 6, asta dacă nu apare un nume mai interesant care să fie folosit pentru viitorul flagship.

Ne putem aștepta ca noul telefon să apară pe piață în prima jumătate a lui 2018; va aduce, ca de obicei, tehnologii de top la un preț mai mic decât al principalilor competitori.

În ceea ce privește lansarea smartphone-ului, putem să vedem telefonul chiar și la jumătatea lui martie. Anul trecut, OnePlus a lansat două smartphone-uri, modelele 5 și 5T, iar practica ar putea fi transpusă și în 2018. Dacă asta e adevărat, atunci 6 trebuie să apară în primele luni ale anului, pentru ca și presupusul 6T să apară înainte de finalul anului.

Când vine vorba de specificații, ne putem aștepta să vedem un telefon cu procesor Snapdragon 845, dar și cu 6 sau chiar 8 GB de memorie RAM. Având în vedere că 5T a adus un ecran 18:9, cu margini minime, e foarte probabil ca și viitorul smartphone să aibă un display similar.

Senzorul de amprentă ar putea fi pus pe spate, dar totodată putem vedea și un senzor pe ecran. Vivo, compania care va aduce primul astfel de telefon pe piață, se află sub aceeași umbrelă ca OnePlus, BBK Electronics.

Prețul va fi mai mare decât al lui 5T, iar vocile din piață arată că smartphone-ul ar putea ajunge la un preț de 700 de euro. Mai multe detalii vom afla în viitorul apropiat.

Citește și: