08 nov. 2018 | 14:00

Deadpool revine de Crăciun în cinema, în varianta pentru toată familia

ACTUALITATE
Deadpool revine de Crăciun în cinema, în varianta pentru toată familia

Deadpool se întoarce în cinematografe în decembrie, cu ocazia Crăciunului, dar nu așa cum ai crede. Super/anti-eroul Marvel va apărea într-o variantă pentru toată familia a celui de-al doilea film, sub numele de „Once Upon A Deadpool”.

După cum a sugerat actorul din spatele lui Deadpool, Ryan Reynolds, „Once Upon A Deadpool” va înlocui scenele interzise minorilor cu un nou fir narativ – un fir narativ inspirat de filmul clasic „The Princess Bride”. În acel film, premisa este că un bunic îi citește nepotului, jucat de Fred Savage, o poveste înainte de culcare. În versiunea cu Deadpool, Savage a crescut și este un adult în toată regula, dar și-a reluat cu drag rolul nepotului, pe când bunicul e nimeni altul decât Deadpool.

Lumea a fost uimită de decizia neașteptată – și, ce-i drept, amuzantă – de a lansa din nou „Deadpool 2” în cinematografe. Cei de la Fox au însă și un motiv bun pentru care au făcut acest lucru. Compania avea nevoie să umple golul dintre lansări, în contextul în care data de lansare a filmului anime „Alita: Battle Angel” a fost mutată din decembrie în februarie, pe 14, când chinezii sărbătoresc Anul Nou. Amânarea lansării acestui film a dus la amânarea unui alt film Fox, „Dark Phoenix”. Acesta din urmă va apărea în vara lui 2019, când compania crede că va fi primit mai bine (la urma urmei, vara este sezonul blockbuster-elor).

Reeditarea filmului „Deadpool 2” nu este un efort atât de mare pentru cei de la Fox. Filmarea scenelor cu Reynolds și Savage nu a durat mai mult de o zi, de exemplu. Reynolds a acceptat să filmeze aceste scene cu o singură condiție – aceea ca pentru fiecare bilet cumpărat, 1 dolar să fie donat pentru organizația caritabilă „Fuck Cancer”. Filmul va rula în cinematografe începând cu 12 decembrie și sfârșind cu 24 decembrie. Momentan nu se știe nimic de difuzarea în cinematografele românești.