Câte milioane de oameni au fost live pe Facebook de Anul Nou

Câte milioane de oameni au fost live pe Facebook de Anul Nou

Facebook a devenit unul din locurile către care mulți se îndreaptă când au ceva de spus sau de arătat, iar Anul Nou a fost unul dintre momentele-cheie de acest fel.

O mulțime de utilizatori ai rețelei sociale au transmis live videoclipuri în ajunul Anului Nou. Numărul celor care au făcut asemenea clipuri reprezintă aproximativ jumătate din numărul celor care au văzut globul din Times Square. Conform unor informații date publicității de către companie miercuri, 3 ianuarie, platforma a înregistrat o creștere cu 47% a numărului de transmisiuni live, făcute pentru a celebra intrarea în noul an.

Peste 10 milioane de oameni au folosit Facebook Live pentru a sărbători Anul Nou, conform datelor indicate de către companie. Anul Nou este cea mai importantă zi când vine vorba de transmisiunile live, astfel că Facebook a adus o serie de funcții noi, cu care să îi ajute pe cei care doreau să facă o astfel de transmisiune. Utilizatorii aveau de ales dintre diverse efecte de realitate augmentată, cum ar fi ochelari cu 2018 sau pălării de petrecere.

Numerele arată o creștere a folosirii Facebook Live, mai ales în perioada sărbătorilor, iar aici se remarcă în special o funcție specială. Numărul de utilizatori care au intrat live alături de un prieten de Anul Nou a fost de trei ori mai mare decât în oricare altă zi a anului, conform companiei.

Facebook nu a oferit informații și despre câți oameni s-au uitat la live-uri. Pe de altă parte, compania spune că oamenii care se uită la transmisiunile live sunt mai înclinați să folosească reacția ”wow”. Orașele cu cei mai mulți utilizatori care au intrat live au fost Las Vegas, Orlando, Detroit, Memphis, Tennessee, New York, Houston, Chicago, Honolulu, San Antonio și Milwaukee.