11 iul. 2018 | 11:57

Ofertă de la Nvidia: cumperi o placă video și primești un SSD gratuit

ACTUALITATE
Ofertă de la Nvidia: cumperi o placă video și primești un SSD gratuit

Nvidia are o ofertă foarte bună în perioada asta pentru România. Plăcile grafice vin la pachet cu un SSD, ca să nu faci rabat de la viteză.

Nvidia a anunțat un bundle special, cu perioadă limitată de timp. Astfel, gamerii vor putea beneficia de o placă grafică pentru performanțe superioare în joc și de un SSD care va spori performanța și va ajuta la încărcarea mai rapidă a aplicațiilor.

Odată cu achiziția unei plăci grafice GeForce GTX de la MSI primeșți gratuit un SSD Kingston. Astfel, modelul Nvidia MSI GeForce GTX 1060 6 GB îți aduce un SSD Kingston A400 de 240 GB. Pentru achiziția unei plăci grafice GeForce GTX 1050 2GB primeșți un SSD Kingston A400 de 120 GB.

Dacă ești cu ochii pe ceva mai bun, avem un review pe care să-l parcurgi. La începutul anului am testat Nvidia GTX 1070Ti StriX, placă bună pentru un PC actual de gaming. O găsești și pe aceasta în oferta actuală din România.

Nvidia GTX 1070Ti este o placă video care să ocupe locul dintre GTX 1070 și GTX 1080. Din fericire, cel puțin pe modelul testat, ASUS vine cu o implementare StriX pentru acest model cu o răcire destul de interesantă atât ca design, cât și ca performanțe.

Totodată, poți să te documentezi și despre ce-i mai bun: AMD sau Nvidia. Acest articol despre drivere și optimizare pentru jocuri te va ajuta. Asta și pentru că, indiferent cât vor evolua consolele dedicate de gaming, când banii nu sunt o problemă, jocurile vor arăta întodeauna mai bine pe un computer cu Windows.

Dintre cele două, ai o mulțime de modele pe care le poți cumpăra în România. Firesc, în funcție de preț, obții și performanță pe măsură. Poți consulta o ofertă mai mare aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele