Surprize pentru Dacia: ofertă online de invidiat și cel mai puternic Duster

Surprize pentru Dacia: ofertă online de invidiat și cel mai puternic Duster

Toamna a venit cu surprize de la Dacia. Astfel, e vorba de motorizări noi pe Duster și de-o ofertă excelentă pentru cine vrea să cumpere mașină nouă.

Șoferii care vor o mașină Dacia nouă pot, din septembrie 2018, să plătească avansul online cu cardul. Achiziția a devenit astfel mult mai simplă.

Oferta e valabilă pentru clienții Automobile Dacia. Aceștia pot face online plata avansului pentru achiziționarea unui automobil cu cardul bancar.

Plățile sunt realizate prin intermediul Netopia Payments. Acesta e cel mai mare procesator de plăți electronice din România. Serviciul este disponibil prin platforma de vânzări online. Platforma pentru achiziții Dacia a fost lansată în septembrie. Include modelele disponibile în stoc, la prețuri promoționale.

Românii interesați de-o Dacia nouă își pot alege modelul dorit, apoi își pot rezerva direct autoturismul disponibil. Achită o taxă de rezervare de 500 de euro, care se transformă în avans în momentul confirmării comenzii. Fix această taxă poate fi achitată cu cardul.

Mai e o opțiune de care ar trebui să știi. Dacă ai aplicația mobilPay Wallet a Netopia, beneficiezi de plata instant a avansului prin scanarea codului QR disponibil în pagina de plată.

Ce a prezentat Dacia la salonul auto de la Paris

Veștile bune sunt și mai numeroase toamna asta. Pentru salonul auto din Paris, Dacia a pregătit o schimbare pentru Duster. Producătorul a decis să facă acest SUV românesc mai puternic ca niciodată.

Conform informațiilor oficiale, motorul 1.3 TCe de pe Duster are 130 de cai putere la un cuplu maxim de 240 Nm la 1.500 de rotații. În egală măsură, 1.3 TCe cu 150 de cai putere oferă un cuplu maxim de 250 Nm la 1.600 de rotații.

Vestea și mai bună e că noile motorizări vor fi disponibile atât pe versiuni 4×2 de Dacia Duster, cât și pe versiuni 4×4. Conform Dacia, acestea vor fi disponibile în următoarea perioadă pentru cei interesați să cumpere. Din păcate, pentru 4×4 vor fi disponibile abia din 2019.

Noul motor pe benzină pe care îl va folosi și producătorul local face parte din noua gamă Energy TCe. A fost dezvoltat de la zero și este folosit la comun de alianța Renault – Nissan cu partenerii de la Daimler.

Etichete: