Obiectul misterios surprins de sateliți Google ar putea avea o explicație banală

Obiectul misterios surprins de sateliți Google ar putea avea o explicație banală

Mai multe persoane sunt de părere că obiectul misterios surprins pe Google Earth este, de fapt, un avion hipersonic de spionaj de la US Air Force.

Administratorul paginii de YouTube SecureTeam10, Tyler Glockner, este un mare fan al teoriilor conspirației. El a încărcat recent pe platformă un clip cu imagini de la Google Earth, în care se poate vedea o aeronavă misterioasă pe o pistă din Palm Beach County. Glockner pretinde că aeronava ar putea fi un avion de spionaj sau chiar un OZN.

avion spionaj

Utilizatorul a mai spus și că pista din imagine este deținută de compania Pratt&Whitney. Mai mult, el face comparații între avionul misterios și S3-72, un avion pe care îl construiește compania Lockheed Martin.

Aeronava pe care cei de la Lockheed Martin o construiesc a fost înconjurată de un val de mister. Se crede că ar putea atinge viteze de până la 7.400 de kilometri pe oră. Glockner este convins că obiectul observat pe Google Earth este avionul hipersonic mult-așteptat. Mai mult, Jack O’Banion, vicepreședinte în cadrul Strategy and Customer Requirements, Advanced Development Programs, la Lockheed Martin, a sugerat recent că aeronava în cauză, la care se lucra din 2000, a fost finisată.

Lockheed Martin
Cum va arăta avionul de la Lockheed Martin

Mulți sunt însă de părere că obiectul nu este cu adevărat un avion, ci mai degrabă o barcă de mare viteză. Un utilizator YouTube a spus: „Sincer, arată ca una din bărcile acelea pentru întreceri”. Altul a subliniat, de asemenea, această posibilitate: „Arată ca o barcă cu motor. Am trăit lângă ocean, am văzut această formă înainte „.

[readmore]

Deși obiectul de pe Google Earth seamănă cu avionul S3-72, este puțin probabil ca cei de la Lockheed Martin să fi fost atât de neatenți cu creația lor și să o lase în văzul liber al sateliților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Express